login

Jan Groen Tegels

Hoefweg 95
2665 CC BLEISWIJK Nederland, regio Rotterdam
010-5215055

Een uitgebreide selectie tegels voor elke wand, vloer, woonstijl en ruimte.

Als vooraanstaande specialist in tegels en bijbehorende producten, biedt Jan Groen een uitgebreid assortiment aan keramische wand- en vloertegels, tuintegels en meer. Ongeacht uw budget, wij hebben voor ieder wat wils. Met een divers aanbod van meer dan zestig merken, zowel nationaal als internationaal, is er altijd een tegel die perfect bij u past.

Bij Jan Groen verwezenlijkt u de woonruimte van uw dromen!

Waarom Jan Groen:

 🟩 Persoonlijk en deskundig advies
 🟩 Hoogwaardige service
 🟩 Concurrentiële prijzen
 🟩 Breed assortiment
 🟩 Direct uit voorraad leverbaar
 🟩 Eersteklas kwaliteit rechtstreeks vanuit de fabriek

Openingstijden

Maandag : 09.30u-17.30u
Dinsdag : 09.30u-17.30u
Woensdag : 09.30u-17.30u
Donderdag : 09.30u-20.00u
Vrijdag : 09.30u-20.00u
Zaterdag : 09.30u-17.00u
Zondag : Gesloten

Foto galerij

Keramische Buitentegels ✨

Keramische tuintegels of terrastegels zijn de perfecte keuze voor het creëren van een prachtig terras dat het hele jaar door een eyecatcher is. Of het nu zomer of winter is, uw tuin wordt een aangename plek om te verblijven. Met een breed scala aan opties, variërend van klassieke natuursteenlook tot moderne houtlook en zelfs trendy betonlook tegels in XL-formaat, kunt u de perfecte uitstraling voor uw terras realiseren. Bovendien bieden buitentegels met diverse patronen de mogelijkheid om een uniek en bijzonder terras te creëren, of u nu kiest voor één patroon of een combinatie van verschillende. Laat uw buitenruimte stralen met keramische buitentegels!

Betonlook badkamers | Jan Groen Tegels

Bent u op zoek naar een badkamer met karakter? Kies dan voor de stoere uitstraling van beton. Betonlook tegels hebben de voordelen van keramische tegels en zijn niet van echt beton of cement te onderscheiden. Bekijk deze industriële tegels bij Jan Groen.

Het beste van twee werelden ❣

De vloertegels uit de serie Leaf van Motto by Mosa hebben de warme uitstraling van hout én alle voordelen van tegelwerk. Ideaal voor badkamer en keuken, of voor wie meer dan eens een glas rode wijn omstoot.

🪵

#mottobymosa #douglasjonesnl #dutchdesign #tegels #tegelvloer #vloertegels #vloerverwarming #vloerinspiratie #nieuwevloer #nieuwevloeren

Buitentegels | Tuintegels

Op zoek naar buitentegels? Jan Groen kan hierbij helpen kom langs in onze winkel in Bleiswijk en bekijk ons gehele assortiment 🌿

#keramische #keramischetegels #jangroentegels #tegels #natuursteenlook #houtlook #buitentegel #tuintegel #outdoor #outdoorliving #buiten #buitenleven #tuin

TEGEL inspiratie bij Jan Groen

Jan Groen is uw specialist in keramische wandtegels, vloertegels, tuintegels en aanverwante producten voor ieder budget. Met ruim zestig grote en kleine merken uit binnen- en buitenland is er altijd een tegel die bij u past…

Met Jan Groen realiseert u de woonruimte van uw dromen!

Klik hier voor onze inspiratie pagina

Marmerlook tegels

Bent u op zoek naar marmerlook tegels voor in huis?
Bij Jan Groen vindt u marmer in allerlei verschillende kleuren.

Bekijk ze op de website: jangroentegels.nl

of breng een bezoek aan de showroom in #Bleiswijk

#wandtegels #bleiswijk #natuursteenlook #vloertegels #vloertegel #tegels #jangroentegels #marmerlook #showroom #home #budget

Vloertegel - Betonlook | Moderne keuken

Betonlook tegels passen perfect in een moderne keuken. Deze tegels zijn gebaseerd op een echt betonnen vloer, maar hebben de voordelen van keramische tegels. Ga voor gerectificeerde betonlook tegels in XL-formaat. Deze tegels onderstrepen de moderne uitstraling van uw keuken. Bij grote tegels heeft u een minimale voeg nodig, wat zorgt voor een optische vergroting van de tegelvloer. 
🪴
Combineer betonlook vloertegels met grafische patroontegels of gerectificeerde wandtegels in een bijpassende tint, om een rustige, strakke en moderne keuken te realiseren.

Bekijk hier ons betonlook vloertegel assortiment 🤎🤍🖤

Onze Koopjesschuur is weer geopend ❣

Hier kunt u weer iedere zaterdag terecht voor de allergoedkoopste tegels. Het assortiment is aangevuld: er liggen weer mooie tegels bij! 💚

Klik hier voor meer informatie

La Fabbrica Ceramiche - Serie Imperial

De tegelserie Imperial is afgeleid van "Travertino Romano", welke gebruikt werd in de oude kuuroorden van Hierapolis. Een klassieke steen die doet denken aan luxe van het oude Romeinse rijk. 

De steen in moderne stijl, door innovatieve keramische techniek, is verrijkt met gruis langs de grafische omtrekken, waardoor het glans, driedimensionaliteit en structurele verschillen vertoont.

Onze Koopjesschuur op zaterdag!

Iedere zaterdag vanaf 09.30 uur is onze Koopjesschuur geopend. U kunt terecht voor de allergoedkoopste tegels. Het assortiment is aangevuld: er liggen weer mooie tegels bij!

De laatste tegels uit een doos. Restanten van een lijn die niet meer geproduceerd worden. Kleine partijen die retour zijn gekomen. Maar nog altijd de mooiste tegels van verschillende merken. OP=OP!

Klik hier voor meer informatie 😃👍

Het assortiment

Jan Groen heeft alles in huis om uw wand, vloer of tuin van uw dromen te realiseren: van keramische wandtegels, vloertegels en tuintegels tot aan laminaat en vloerverwarming. Daarnaast heeft Jan Groen alle toebehoren om deze producten tot een prachtig eindresultaat te verwerken.

✅ Ruim zestig grote en kleine merken
✅ Goede prijs-kwaliteit verhouding
✅ 200.000 m² Uit voorraad leverbaar
✅ 1e Keus kwaliteit
✅ Tegels uit heel de wereld

Bezoek ons, wij helpen u graag!

Geïnteresseerd in deze vloertegel?

Classic Grey Lev. 74x74cm vtwonen tegels. Kom naar onze showroom en ervaar de tegel in het echt! Voel de structuur, bekijk de kleur en het formaat. Onze adviseurs geven u graag praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegel. Is dit de tegel die u wilt hebben? Wij stellen een passende offerte voor u op. Bezoek onze showroom op afspraak!

Wij zijn weer open!

Voor een afspraak in onze showroom:

✔️ 📞 010-5215055 

✔️ ✉️ info@jangroentegels.nl

Op zoek naar een badkamer met karakter? 

Kies dan voor de stoere uitstraling van beton. Betonlook tegels hebben de voordelen van keramische tegels en zijn niet van echt beton of cement te onderscheiden.

Bekijk deze industriële tegels bij Jan Groen: https://www.jangroentegels.nl/inspiratie/woonruimte/badkamer/betonlook

Mr. Polska over Jan Groen:

"In tegelland kunt u niet om Jan Groen tegels heen. Zij zijn de grootste aanbieder met de meeste keus. Alles is mogelijk bij Jan Groen. Eigenlijk is dit wat u wilt: een one-stop-shop. De service is goed, het aanbod is het grootst. Bijna teveel, u ziet er zoveel moois! Wat ook erg fijn is, is dat zij met u meedenken en heel goed adviseren."

Motto by Mosa

Badkamersfeer Noble 
Noble staat voor stoere materialen gecombineerd met grijstinten. 
Creëer nu je badkamer met een industriële look