login

Bouwcenter Blauwhoff

Aalsmeerderweg 225
1432 CM AALSMEER Nederland, regio Amsterdam
0297-324281

Bezoek onze showroom en laat je inspireren door ons diverse assortiment. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe keuken, badkamer, vloer of deur, bij Bouwcenter helpen we je graag! Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren bij het kiezen van producten die passen bij jouw smaak en behoeften. Kom langs en ontdek de mogelijkheden!

Ontdek jouw stijl in onze badkamers. Van strakke, eigentijdse ontwerpen tot stoere industriële looks en rustieke charme. Laat je persoonlijkheid stralen in je badkamer.

Vloeren zijn essentieel voor de sfeer van een ruimte. Kies uit ons assortiment van warm hout, tijdloze tegels, trendy laminaat en meer. Investeer in kwaliteit en stijl voor de toekomst bij Bouwcenter.

Openingstijden

Maandag : 08.30u-17.00u
Dinsdag : 08.30u-17.00u
Woensdag : 08.30u-17.00u
Donderdag : 08.30u-17.00u
Vrijdag : 08.30u-17.00u
Zaterdag : 08.30u-16.00u
Zondag : Gesloten

Nieuwsberichten

U kunt betalen met

         

Foto galerij

Inspiratie V L O E R E N ✨

Het selecteren van een nieuwe vloer kan een uitdagende taak zijn. Gelukkig hebben wij de prachtigste vloeren al voor je samengesteld! 

👉 Ontdek inspiratie op onze website en vind jouw droomvloer

Woonnieuws 2023 najaar ✨

Heb jij ons nieuwe Woonnieuws al gezien? 👀
Hij staat vol met inspiratie, de laatste trends en een geweldige winactie!

👉 Blader hem snel door 👈

Inspiratie ✨

Een badkamer kiezen blijft een hele klus, maar wij helpen je erbij! Landelijk, klassiek of modern, bij Bouwcenter vind je het allemaal. Bekijk hier onze collectie voor wat inspiratie

Tegels Serie 'Studio 50'

Even wat inspiratie met deze unieke tegels uit de serie 'Studio 50'. In welke ruimte zou jij dit het mooist vinden? #SensumbyBouwcenter

Klik hier voor badkamer inspiratie 😃👍

 

Tegelinspiratie ✨ Sensum by Bouwcenter | Showall

Dit is toch een plaatje? Deze wandtegels uit de serie 'Showall' zijn echte eyecatchers en zorgen voor een unieke uitstraling! Zo'n badkamer zou iedereen toch willen? #SensumbyBouwcenter

#Badkamer #badkamerinspiratie #inspiratie #wonen #wooninspiratie #sanitair #bathroom #bathroominspiration #binnenkijken #spiegel #interior #interior4all #tiles #homedecor #homeinterior #modernwonen #flairnl #interior123 #interieur #interieurinspiratie #woneninstijl #tegel #tegels #detail #whiteliving #home #tegelinspiratie

Sensum serie 'Optificio'

Dit zijn de levendige tegels uit de serie 'Optificio'. Perfect als je op zoek bent naar tegels met een authentieke en veelzijdige uitstraling! 

#SensumbyBouwcenter #tiles #tegels #tegel #vloeren #vloer #wandtegel #inspiratie #vloerinspiratie #wonen #wooninspiratie #inspo #interior #interiorinspo #interieur #interieurinspiratie #home #modernwonen #stijlvolwonen #homeadore #homeinspo #woondecoratie #woonidee #instahome #flairnl #binnenkijken #komlangs #woontrend #woontrends

Sensum by Bouwcenter


   EXCLUSIEF BIJ BOUWCENTER:
🔥 SKANTRAE SLIMSERIES ALU 🔥

Vraag er naar bij Bouwcenter Blauwhoff.

Bouwcenter, weet hoe 't werkt!

Sanitair, Tegels en Bouwmaterialen

In onze overzichtelijke showroom maak je jouw droom badkamer waar. Wij helpen je om de juiste sfeer te kiezen en prachtige kwalitaitsproducten te combineren. We hebben het nieuwste van het nieuwste aan sanitair, tegels en accessoires.

Neem met deze video alvast een kijkje bij Bouwcenter en contacteer ons voor een afspraak.

Van plan om een badkamer te verbouwen?

Als je toe bent aan wat nieuws neem dan vooral eens een kijkje op onze 👉 inspiratiepagina ❣ 

Tegel in de aandacht: Sensum tegels

Tegels zijn sfeerbepalend. Of je nu kiest voor wand- of vloertegels. Met een goede tegel zet je de juiste toon. Het Sensum tegelassortiment bestaat uit een breed scala vloer- en wandtegels, onderling goed te mixen en matchen. Een collectie helemaal van nu met een grote variatie aan formaten, kleur en structuur. Houtlook en betonlook tegels met een klassieke of moderne touch. Sober en kleurrijk. Strak en speels. Stoer op de vloer, verrassend speels op de muur. De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat je inspireren door ons aanbod. Kijk en geniet 💙💚💛

Douchen volgens BENG

🚿 - Met de ShowerDrain-X wtw-douchegoot wordt er gebruik gemaakt van een duurzame energiebron die tot nu toe niet benut werd: de warmte van het douchewater. Duurzaam en kostenbesparend. 
Hoe het werkt lees je hier!

sensum_by_bouwcenter

Een landelijk ontwerp is tegenwoordig erg populair. Dat is niet voor niets. Voor de meeste is het leven tegenwoordig erg gehaast en je hebt van alles aan je hoofd. Het is dan heerlijk om thuis te komen in een rustige, sfeervolle omgeving.

Zie jij je hier al thuiskomen? ☕️

Nieuwe maand, nieuwe acties

Nieuwe maand, nieuwe acties.
Heb jij ze al gezien? 👀
Bekijk hier snel alle acties 👇 
https://bit.ly/3696kNI

Klassieke badkamer

Deze klassieke, mat zwarte Sensum badkamer heeft een tijdloze uitstraling en is in een modern jasje gestoken. Puur genieten van klassieke stijlelementen met de luxe van nu. De invloeden uit vervlogen tijden en de duidelijke knipoog naar modern design, geven deze badkamer een heel eigen karakter. Authentiek, strak en ruimtelijk.