Bakker Tegels en Badkamers
 
Gerard Burgerlaan 32
3131 KZ  VLAARDINGEN,  regio ROTTERDAM
www.bakkervlaardingen.nl 010-4342058
info@bakkervlaardingen.nl 010-4356673
   
Omschrijving
 
U bent van harte welkom in onze showroom. Hier presenteren wij u onze badkamers, tegels en tegelvloeren. In onze showroom kunt u rustig rond kijken en genieten van een kopje koffie. In onze showroom wordt regelmatig bijgewerkt. Dit betekent dat u altijd nieuwe badkameropstellingen en tegels aantreft.

Bakker heeft een lange historie. Waar het ooit  is begonnen met de levering van huisstookolie en schoorsteenvegen, is Bakker na 50 jaar een begrip in de regio als het gaat om badkamers en tegels. De speciaal geselecteerde merken en de enorme voorraad maken het assortiment van Bakker uniek. De lange termijnvisie en persoonlijke aanpak resulteren in een ongekende service.

Inmiddels wordt het bedrijf gerund door de derde generatie “Bakkers” en kunt u nog steeds rekenen op oude normen en waarden, waarbij klantgericht en klantvriendelijkheid voorop staan. Uiteraard kunt u ook rekenen op een vakbekwaam team, waarbij veel medewerkers al zo lang in het bedrijf werken, dat ze zeker ook tot de “Bakkerfamilie” behoren.
Openingstijden
 
Maandag :
Dinsdag : 09.00u-17.30u
Woensdag : 09.00u-17.30u
Donderdag : 09.00u-17.30u
Vrijdag : 09.00u-20.00u
Zaterdag : 09.30u-17.00u
Zondag :
Aanbiedingen
 
Tegeloutlet

Wij hebben regelmatig fraaie voordelen aan te bieden voor badkamer en ander sanitair of tegels.

Bent u opzoek naar een van onze tegelaanbiedingen, restpartijen of tegeloutlets? We nodigen u van harte uit in onze tegelshowroom waar u verschillende soorten tegelaanbiedingen vindt. Daarbij kunt u in vrijwel alle prijsklassen terecht en kunt u de badkamertegels of tegelvloer precies op uw budget afstemmen. Ook hebben wij wandtegelaanbiedingen in onze tegeloutlet die u voor een zeer interessante prijs kan aanschaffen. Kom eens langs in een van onze showrooms om onze tegeloutlet te bekijken!
U kunt betalen met
 
Merken
 
Video
 
Brochures, Documenten, Links
 
 


Foto Gallery, klik aan om te vergroten