login

Sanitairwinkel HornBad Zoeterwoude-Rijndijk

Hoge Rijndijk 249
2382 AM ZOETERWOUDE-RIJNDIJK Nederland, regio Leiden
071-5722304

De goedkoopste sanitairwinkel voor al uw Sanitair en Badkamerinrichting

Van harte welkom op de website van Hornbad.nl, de website met showroom, en uw goedkoopste sanitairwinkel. Hornbad is de winkel op het gebied van sanitair voor alle consumenten die op zoek zijn naar producten voor zijn of haar badkamer over welk gedeelte van sanitair dan. Op onze website kunt u online uw sanitair aankopen, maar wat veel belangrijker is; wij hebben een fysieke showroom waar ons assortiment staat uitgestald. Zo kunt u naast de plaatjes op internet ook de badmeubel, ligbaden, kranen, douche, douchecabine, inloopdouche en alles op het gebied van sanitair bij ons in de showroom komen bekijken.

Bij Hornbad kunt u terecht voor diverse types en stijlen wat badkamers en sanitair aan gaat. Hierbij valt te denken valt aan de klassieke uitstraling, de moderne uitstraling maar ook losse onderdelen voor in uw badkamer. Zoals: de luxe whirlpool en de heerlijk verwarmende stoomcabine, prachtige vrijstaande design baden, urinoirs, bidets, regendouches en veel meer. U kunt het allemaal zien in onze showroom en bestellen via onze webshop: www.hornbad.nl. Wij staan in onze showroom klaar op een enthousiaste manier om u te helpen met het uitzoeken van uw nieuwe wastafel, kraan, douchedeur, badmeubel, nisdeur of wat u ook nodig heeft. In onze showroom hebben wij een speciale budget hoek ingericht waar u messcherpe aanbiedingen vindt. Wij voeren merken als; Sanistar, Grohe, HansGrohe, Varono, Duravit, Sanistar, NoCalc® etc.

Naast de totale nieuwe badkamer, kunt u bij ons ook terecht voor het moderniseren van uw badkamer. Alleen een nieuw toilet, bad of badkamermeubel geeft veelal een totaal andere uitstraling van uw badkamer. Wij staan klaar om u te helpen en met het prachtige totaal assortiment slaagt u altijd bij Hornbad en dat is veelal voordeliger dan u denkt.

U vindt onze badkamerzaak centraal gelegen in de Randstad, net voor de Rijneke Boulevard te Zoeterwoude, tussen Leiden, Alphen aan den Rijn, Leiderdorp, Hoofddorp, Voorschoten, Rotterdam, Amsterdam, Zoeterwoude-Rijndijk, Den Haag en Nootdorp.

Openingstijden

Dinsdag : 10.00u-17.00u
Woensdag : 10.00u-17.00u
Donderdag : 10.00u-17.00u
Vrijdag : 10.00u-17.00u
Zaterdag : 10.00u-16.00u
Zondag : 12.00u-16.00u

Producten

U kunt betalen met

         

Video of Reel

Foto galerij

Tevreden klant ⭐⭐⭐⭐⭐

Met deze mooie badkamer🛁die we hebben opgeleverd. 

#hornbad #zoeterwoude #hogerijndijk #installatie #inspiratie #badkamer #interieur #montage #maatwerk #badkameradvies #oplevering #sunshower

Mooi project afgerond ❣

Het is weer tijd voor een mooie oplevering ✨
Ben jij opzoek naar jouw droombadkamer? 🛁 Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Van 3D ontwerp tot en met montage alles is mogelijk bij Hornbad Zoeterwoude. 

#hornbad #zoeterwoude #hogerijndijk #badkamer #inspiratie #badkamerstyling #badkameradvies #montage #maatwerk #spiegel #verwarming #inbouwnis #oplevering #inloopdouche

Tevreden klant ✨

Met deze mooie badkamer die we hebben opgeleverd. Geplaatst door installatie bedrijf Jhamai 🛠️

#hornbad #badkamer #spiegel #maatwerk #montage #installatie #toilet #douche #wasmeubel #inbouwnis

Mooi project afgerond!

Tevreden klant!! Met deze mooie badkamer die we hebben opgeleverd.

Geplaatst door installatie bedrijf Jhamai.

Op zoek naar een nieuwe badkamer of Sanitair? Of u nu op zoek bent naar een klassieke of landelijke badkamer, een strakke en moderne, de goedkoopste of gewoon een functionele badkamer. Bij Hornbad kan dat allemaal! Romantisch, strak, kleurrijk, werkelijk alles is mogelijk.

Wij hebben een uitgebreid assortiment sanitair artikelen zoals onze douchesstoomcabinesdouchecabines, inloopdouches,  massief eiken badmeubel  

Combineer mooie producten tot jouw perfecte badkamer ✨

Badmeubel in de schijnwerpers

Fantastisch mooi badmeubel van Sanibell.

 

Kom de kleuren bekijken bij HORNBAD

𝙽𝚊 𝚠𝚒𝚝 𝚔𝚘𝚖𝚝 𝚔𝚕𝚎𝚞𝚛 🌈

Vroeger was een toilet gewoon wit, de kleur van reinheid. Tegenwoordig kom je ze in alle kleuren van de regenboog tegen. Kies voor kleur en creëer een stijlvolle en warme sfeer in de toiletruimte. 
Wat is jouw favoriete kleur?  ❤️
Kom de kleuren bekijken bij HORNBAD

Ontdek KARTELL BY LAUFEN

Designelementen met veelzijdige, veelkleurige dimensies. Een nieuw, compleet badkamerproject geïnspireerd door het iconische design van Kartell, gecombineerd met de kwaliteit van Laufen.

Aan de ene kant Kartell: Italiaans, creatief, kleurrijk en iconisch. Aan de andere kant Laufen: Zwitsers, strak en betrouwbaar. De link tussen deze twee spelers zijn de met awards onderscheiden ontwerpers Ludovica+Roberto Palomba, zelf toonaangevend op het gebied van badkamerdesign.

Bekijk de video en neem contact met ons op voor meer informatie.

Een leuk cadeaupakket bij HORNBAD

𝕁𝕠𝕦𝕨 𝕧𝕖𝕣𝕞𝕠𝕖𝕚𝕕𝕖 𝕤𝕡𝕚𝕖𝕣𝕖𝕟 𝕠𝕟𝕥𝕤𝕡𝕒𝕟𝕟𝕖𝕟 𝕚𝕟 𝕖𝕖𝕟 𝕨𝕙𝕚𝕣𝕝𝕡𝕠𝕠𝕝!

Stel je eens voor, je komt thuis van een stressvolle werkdag en je rug en nek zitten helemaal vast. 😣 Je laat het bad 🛀vol lopen, voegt een paar druppels lavendel-olie toe en met één druk op de knop gaat het massagesysteem aan.  De lucht- en waterstralen vormen kleine waterkolken aan de oppervlakte van het water. Je dompelt jezelf helemaal onder en de massagestralen masseren je pijnlijke spieren, na een kwartier stap je helemaal relaxed het bad uit. Zeg nou zelf, daar word je toch gelukkig van? 😊

Bij HORNBAD laten we je graag de verschillende systemen zien en dat voor elk budget! Bestel je voor 31 december dan ontvang je ook nog een leuk cadeaupakket 🎁voor onder de kerstboom! 🎄

tijdelijk een gratis Rosa Fonteinset bij aanschaf van een badkamer!

Tip!💡 Laat eerst een 3D ontwerp maken voor je een nieuwe badkamer aanschaft. Zo weet je welk product waar komt te staan en kun je de ruimte optimaal benutten.
Wil jij ook zo'n mooi ontwerp? ♥ Maak dan een afspraak bij HORNBAD en ontvang tijdelijk een gratis Rosa Fonteinset bij aanschaf van een badkamer! 🛁

Project in de aandacht

Weer een gave badkamer gerealiseerd met ditmaal een vrijstaand bad van #ROdesign / #aproproducts, kranen van #hotbath en douchewand van #vanrijnproducts

Wij zijn weer open!

Bel voor een afspraak  📞 071-5722304 of mail ✉️ info@hornbad.nl

Binnenkort bij ons te bewonderen

Fraaie tegels van ondere het merk Aparici, serie Carpet. Excellent vakmanschap in de vorm van een versleten vloerkleed dat elegantie en levenslust uitstraalt, dat is carpet.

Leverbaar in smalle stroken, hexagona tegels en vierkante tegels in de maat 60x60 cm en 100 x 100 cm.

Project

Gave badkamer gerealiseerd met kranen van Brauer, meubel en kasten van Topa, de maatwerk douchewand (let op de uitsparing bij t bad!) is van Van Rijn en de tegels en overkommen zijn van Loetino. Het whirlpoolbad is van EAGO, de RVS-drain van TECE.

Catalano

Wil je kleur bekennen?  Net even wat anders dan anders? Ga dan voor de kwalitatief hoogstaande keramische producten van CATALANO!  Goud, zilver, satijn/mat zwart, bruin, azuurblauw, cementkleur, grijs of satijn/mat groen!! Niet alleen mooi, maar dus ook erg goed. Zo zijn deze producten van Keramisch CATAglaze+, Silver Titanium, waardoor ze extra sterk en bovendien makkelijk schoon te maken en 99% Anti-bacterieel beschermd zijn!