REDSUN garden products BV
 
Delbrueckstrasse 1
47623  KEVELAER,  DUITSLAND
www.redsun.eu 0049 283297560
mail@redsun.eu 0049 28329756100
  
Omschrijving
 

Het programma terrastegels van REDSUN bevat tegels van diverse soorten natuursteen. Binnen die soorten kunt u dan weer kiezen uit verschillende kleuren en maten. REDSUN verkoopt alleen en uitsluitend eerste keus tegels. Een natuurproduct heeft echter bepaalde eigenschappen die onveranderlijk en onbeďnvloedbaar zijn. Te denken valt  hierbij aan roestvorming, verkleuringen en kleurverschillen tussen tegels binnen een bepaalde partij, maar ook tussen verschillende partijen.


Natuursteen bestrating werd al bij de eerste Romeinse wegen toegepast vanwege de duurzaamheid en functionaliteit. Mits professioneel verwerkt overleeft natuursteen elke modegril en verliest het gedurende de oneindige levensduur niets aan uitstraling.


Bij natuurstenen terrastegels kunnen maat- en dikteverschillen tussen tegels onderling voor komen. Om de verschillen op te vangen en de vloer stevigheid, enige exibiliteit en een bepaalde uitstraling te geven worden terrastegels bij voorkeur met een voeg van 5 tot 15 mm gelegd. De voegbreedte is afhankelijk van het materiaal en de gewenste uitstraling. Een vloer dient, om spanningen te voorkomen, altijd 10 mm. vrij van opgaande delen te liggen. Om scheuren te voorkomen moeten buitenterrassen die verlijmd zijn of in de cement zijn verwerkt, volgens vaste regels van uitzetvoegen worden voorzien.

Verkooppunten
 
Wassink Bestratingen BV
APELDOORN
Van Haaften Sierbestratin
POORTVLIET
Stoevenbeld Tegels
OVERDINKEL
Steenrijk Indoor – Outdoo
SITTARD
Steenbergen Sierbestratin
DE KLOMP
Jacobs Sierbestrating
RIJSBERGEN
D Ouwe Steen BV
AMERSFOORT
Bevers Steencentrum BV
NISTELRODE
Video
 
 


Foto Gallery, klik aan om te vergroten