Stone base BV
 
Rosmalensedijk 10
5236 BD  DEN BOSCH
www.stonebase.nl 073-6431442
info@stonebase.nl 073-5220641
    06-26674458
Omschrijving
 
Straatbaksteen
Een product dat duurzaam, natuurlijk, kleurecht, veelzijdig, milieuvriendelijk en onderhoudsvriendelijk is. Verbonden met de Nederlandse natuur en cultuur doordat het product gemaakt is van klei. Straatbaksteen dankt zijn sterke eigenschappen aan de uitstekende samenstelling van de klei en de moderne technieken die worden toegepast tijdens het bakproces. Straatbaksteen wordt op hoge temperaturen gebakken, waardoor de stenen hun unieke hardheid en slijtvastheid krijgen.
   

Mooi en veelzijdig
Straatbaksteen oogt bijzonder. Van dichtbij is de grote variëteit in kleur en structuur zichtbaar. Straatbaksteen is in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Dit maakt de ontwerpvrijheid onbeperkt. Van authentiek tot modern en van natuurlijk tot stedelijk. Tevens kan straatbaksteen prima gecombineerd worden met natuursteen of keramische tegels.
   

Onderhoudsvriendelijk
Straatbaksteen is bestand tegen uitzonderlijke omstandigheden. Dankzij het relatief gladde oppervlak hechten vuil, mos en algen zich moeilijk. De methode en intensiteit van onderhoud is afhankelijk van het gebruik van het straatwerk. In alle gevallen is straatbaksteen gemakkelijk te behandelen, zonder gevaar voor beschadiging.
Verkooppunten
 
D Ouwe Steen BV
AMERSFOORT
DEMO 1 voorbeeld pagina
VELSERBROEK
Jacobs Sierbestrating
RIJSBERGEN
Lek Tuinmaterialen
TER AAR
Steenbergen Sierbestratin
DE KLOMP
Steenrijk Indoor – Outdoo
SITTARD
Van den Hoorn BV
BARNEVELD
Vego Numansdorp
NUMANSDORP
Vego Papendrecht
PAPENDRECHT
Vego Zwijndrecht
ZWIJNDRECHT
 


Foto Gallery, klik aan om te vergroten