Diephaus Betonwerk GMBH
 
Zum Langenberg  1+3
49377  VECHTA,  DUITSLAND
www.diephaus.de 0049 444193020
info@diephaus.de 0049 44419302120
 
Omschrijving
 

EEN BEDRIJF MET GEVOEL EN VISIE.
In 2007 hebben wij ons 75-jarig bestaan groots gevierd. De opmerkelijke ontwikkeling van een klein metselbedrijf tot een sterke, middelgrote onderneming met nu 165 werknemers begon in 1932. In dat jaar besloot Theodor Diephaus zijn eigen bedrijf te beginnen. In een tijd die gekenmerkt werd door werkeloosheid en sociale armoede was hier veel moed voor nodig. Dankzij zijn pioniersgeest, visie en menselijkheid groeide het bedrijf aanzienlijk en had Diephaus in de verre omtrek snel een naam hoog te houden. Na het overlijden van onze oprichter hebben zijn zoons Theodor en Bernard het bedrijf verder uitgebouwd. Het waren echte knutselaars, steeds op zoek naar het nieuwe, naar het bijzondere. Met nieuw
ontwikkelde machines konden vernieuwende producten worden gemaakt. Ze vroegen patenten aan op hun producten, ze probeerden nieuwe dingen uit, ze produceerden bloembakken en andere speciale producten uit beton. Constante vernieuwing, waarbij al onze werknemers inspraak hebben, heeft geleid tot ons huidige assortiment van hoge kwaliteit.

Nu is Theodor Diephaus, de derde generatie, verantwoordelijk voor het beleid bij Diephaus, samen met zijn zoons Arnd en Christian. Dankzij de inzet en betrokkenheid van de directie en alle medewerkers produceerd Diephaus nu op diverse centraal gelegen locaties in Duitsland Vechta, Wörth, Schopsdorf, Munderkingen, Muttensweiler en Gelting dagelijks meer als 28.000 m2 kwaliteitsproducten voor de totale tuinmarkt.

Video
 
 


Foto Gallery, klik aan om te vergroten