METTEN Stein Design
 
Doejenburg 14
4024 HE  ECK EN WIEL
www.metten.nl 0344-661764
info@metten.nl 0344-662189
   
Omschrijving
 
Welkom bij Metten stein+design en prettig u te leren kennen.

Onze website betekent voor u een eerste kennismaking met ons bedrijf en op voorhand: wij leren u graag kennen! Leren kennen betekent voor ons dat wij u behulpzaam kunnen zijn om uw keuze te definiëren in het labyrint van tuinstijlen en de daarbij passende producten.

Even zo vele mensen, even zo vele tuinen…..maar steeds onze eigen zeer persoonlijke plek

Ons streven is ernaar om juist dit “persoonlijke” aan de gebruikers van onze producten te bieden. u vindt daartoe in ons leveringsprogramma een drietal soorten verhardingsproducten, elk met hun eigen karakter. Van puur en goed, naar natuurlijk en comfort in onderhoud, tot en met uniek en comfort in onderhoud. Middels een aanvullende productgroep kunnen hoogteverschillen en trapconstructies in uw tuin kunnen worden uitgevoerd. Wij hebben een afstemming gemaakt op de verhardingsproducten zodat een optimale combineerbaarheid ontstaat. Maar in alle gevallen aangevuld met een bijzonder hoog kwaliteitsniveau opgebouwd gedurende 50 jaar van ontwikkeling en productie van dit soort producten.

Deze tientallen jaren ervaring heeft geleid tot diverse internationaal gepatenteerde product- en productie technologieën. Eén daarvan willen wij op voorhand introduceren namelijk onze CleanTop Technologie. Dit geeft u het voordeel dat het door u gekozen product u meer tijd geeft om te genieten van uw tuin. CleanTop biedt een betere bescherming tegen vervuiling en maakt de reiniging daarbij wezenlijk eenvoudiger.

Wij als familie bedrijf, wensen u veel inspiratie met de creatie van uw eigen tuin paradijs en verheugen ons erop indien u zou besluiten onze producten daarvoor te gebruiken.
Verkooppunten
 
DEMO 1 voorbeeld pagina
VELSERBROEK
Steenrijk Indoor – Outdoo
SITTARD
Wassink Bestratingen BV
APELDOORN
Lek Tuinmaterialen
TER AAR