login

Bakkum & Krook – Tegels & Sanitair

Geesterweg 10
1911 NB UITGEEST Nederland, regio Alkmaar
0251-314750

Welkom bij Bakkum & Krook, een toonaangevend bedrijf dat al meer dan 60 jaar actief is in de tegel- en sanitairbranche. Gevestigd aan de Geesterweg, tegenover de molen, bieden wij een breed assortiment aan complete toilet-, badkamer- en vloeropstellingen, evenals badkamermeubilair, radiatoren, baden, kranen en andere benodigdheden voor badkamer en toilet, allemaal te bewonderen in onze steeds vernieuwende showroom.

In onze geheel vernieuwde showroom vindt u de nieuwste trends op het gebied van badkamers, sanitair, tegels en een uitgebreide presentatie van woonvloeren. Ons enthousiaste en deskundige team staat klaar om u te helpen bij het realiseren van uw plannen, of u nu op zoek bent naar moderne, klassieke, mediterrane of luxueuze ontwerpen. Maak gerust een afspraak of kom langs en ontdek onze collectie.

Bovendien vindt u in het Bad & Keuken Plaza ook keukens van Smits Keukens. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in onze showroom!

Openingstijden

Maandag : 09.00u-17.30u
Dinsdag : 09.00u-17.30u
Woensdag : 09.00u-17.30u
Donderdag : 09.00u-17.30u
Vrijdag : 09.00u-17.30u
Zaterdag : 09.30u-17.00u

OUTLET op=op & altijd nieuwe aanbiedingen!

U kunt betalen met

               

Foto galerij

Ontdek de weelde van dubbele gemakken ❣

Heb je een groot gezin of geniet je van gezamenlijk douchen? Kies dan voor een dubbele douchekop en voor iedereen een eigen wastafel. Aarzel niet om ons te bellen voor een afspraak.

Hoort het vernieuwen van de badkamer ook bij jouw goede voornemen ✨

Laat je inspireren in onze showroom! Hier wandel je door verschillende badkamers en wie weet zit jouw droombadkamer daar ook wel bij. 

Meer weten? Laat je adviseren door onze badkamerspecialisten. 

📍 Maak hier een afspraak 

Heerlijke luxegevoel voor een scherpe prijs ✨

Bij aankoop van een nieuwe badkamer krijg je gekleurde kranen voor de prijs van chroom. Dat is nóg meer genieten voor een mooie prijs. Waarom we je dat gunnen? Omdat het verschil ‘m in de details zit, zoals deze schitterende goudkleurige kraan. Wij maken graag dat verschil voor jou. Dus pak je kans! Geniet van dat heerlijke luxegevoel voor een scherpe prijs.  
Onze kranen in het echt zien? Maak nu een afspraak en kom langs ❣

Gun jezelf deze luxe!

Onze badkamers zijn niet alleen heel fraai, maar worden ook zorgvuldig geïnstalleerd door vakmensen. Kwaliteit geeft zekerheid en vertrouwen. Zo kun je pas écht lekker wegdromen in je nieuwe badkamer.

Speciaal voor jou, als nieuwe klant van Bakkum en Krook, hebben we een heerlijk JANZEN-verwenpakket klaarstaan!

Badkamerinspiratie ⚡

Kies je voor een donkere kleur in de badkamer? Dan kies je voor stijlvol en intiem! Door een paar lichte kleuren te kiezen (bijvoorbeeld in het sanitair) creëer je een mooi contrast 🤍🤎

#badkamers #badkamerinspiratie #badkamertips #badkamerlook #badkamerstijlen

Kijk hier voor meer inspiratie

Tegels in de badkamer ✨

Tegels zorgen ervoor dat een badkamer karakter krijgt. De verschillende kleuren grijs bij deze wandtegels zorgen voor een ware eyecatcher. De grijze kleur kun je daarnaast ook met veel andere kleuren en materialen combineren. 

🔸🔹 Meer inspiratie doe je hier op 🔹🔸

Merk in de aandacht: Primabad ♡

Doe jij het graag net even anders? Kies Primabad. Eigenzinnig en avontuurlijk! Primabad heeft een groot aanbod. Denk aan wastafelkasten, een solid surface blad en opbouwkommen. In verschillende materialen en kleuren.
Meer weten? Laat je adviseren door onze badkamerspecialisten. 

🔸🔹 Maak hier een afspraak 🔹🔸

Tegel in de aandacht: Ceracasa Cerámica | NORTH & VITA MATE ♡

Mat afgewerkt marmerlook keramische tegels
Het witte marmer van Ceracasa ♡
Een perfecte combinatie om een ​​elegante, lichte en ruime ruimte te creëren. Vita en zijn combinatie van grijze en gouden aderen of North met zijn prominente en elegante aderen. Noord en Vita, marmer in zijn puurste natuur.

Vloertegels

U vindt bij ons een van de grootste en mooiste vloertegel collecties van Noord-Holland. In ons ruime assortiment vloertegels is er voor elke smaak en elk budget keuze te over. Wij hebben o.a. vloertegels in bijvoorbeeld beton-look of juist met een natuursteen uitstraling. Van mozaïek formaat tot moderne grote vloertegels.

Ook is er bij ons keuze uit diverse keramische houtsoorten. Dit zijn tegels met de voordelen van keramiek, maar met de uitstraling van hout. Niet van echt hout te onderscheiden!

Wij kunnen het leggen van uw nieuwe vloer geheel voor u verzorgen. Wij zijn specialist op het gebied van badkamervloeren en woonvloeren, maar hebben ook ruime ervaring in bijvoorbeeld winkelvloeren of terrassen.

Wij blijven onze collectie constant vernieuwen zodat wij onze klanten altijd de laatste trends op tegelgebied kunnen tonen. Kom snel naar onze showroom om het uitgebreide assortiment te bekijken.

Inspiratie

Een wand met marmerlook tegels geeft een luxe uitstraling ❣ Deze wand is perfect voor in een moderne badkamer en kan mooi gecombineerd worden met zwart en wit ☯

Meer inspiratie nodig voor jouw badkamer?
Bekijk dan eens onze website!

Bad&Body inspiratiemagzine

Vol trots presenteren wij jou het vernieuwde Bad&Body magazine. In het Bad&Body inspiratiemagzine doe je, letterlijk, de meest 'verfrissende' badkamer ideeën op.


Bekijk hem online hier: www.badenbody.nl/badkamermagazine

Badkamer voor iedere smaak

Het sanitair is een belangerijk onderdeel van uw badkamer. U vindt bij ons diverse bekende A-merken sanitair, exclusieve merken, maar ook huismerken van onze leverancier met de beste prijs/kwaliteit verhoudingen. Zo is er voor iedere smaak en ieder budget een ruime keus.

Onze collectie is up-to-date

Onze collectie is altijd up-to-date volgens de laatste trends. Wat dacht u van tegels met een houtstructuur, ook wel keramisch parket genoemd. Dit is bijna niet van echt hout te onderscheiden en neemt vele voordelen met zich mee, zo is het bijvoorbeeld onderhoudsvrij en zeer duurzaam. Deze tegels zijn leverbaar in diverse lengtes, en zijn er tegenwoordig zelfs al in lengtes van 170cm.