login

Regge Tegels & Vloeren B.V.

De Bleek 3
7468 DK ENTER Nederland, regio Twente
0547-385916

Bij Regge Tegels & Vloeren geloven we dat de juiste tegels en vloeren de basis vormen van een prachtig interieur. Daarom bieden wij een persoonlijke service, een uitgebreid assortiment aan wand- en vloerafwerkingen en natuurlijk scherpe prijzen. Of u nu bezig bent met een nieuw project, een complete renovatie plant of gewoon een ruimte wilt opfrissen, bij ons vindt u alles wat u nodig heeft.

Een uitgebreid assortiment aan wand- en vloerafwerkingen

Als het gaat om het assortiment, kunnen we met trots zeggen dat we een breed scala aan keramische wand- en vloertegels, keramisch parket en PVC-vloeren aanbieden. Of u nu op zoek bent naar een tijdloos en klassiek ontwerp, een moderne en strakke uitstraling, of een natuurlijke houtlook, bij ons zult u zeker vinden wat u zoekt. Onze tegels en vloeren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden geleverd door gerenommeerde fabrikanten. We volgen altijd de laatste trends en innovaties in de tegelindustrie, zodat we u de nieuwste stijlen en designs kunnen aanbieden. Doordat wij enkel producten leveren van A-kwaliteit merken uit Europa bent u verzekerd van een goede kwaliteit.

Persoonlijke service

Niet alleen de combinatie van ons zeer uitgebreide assortiment A-merken met scherpe prijzen maakt ons bijzonder, ook de bevlogen mensen achter Regge Tegels & Vloeren kenmerken het bedrijf. Met veel passie, enthousiasme en vakkennis bieden wij een prachtig assortiment en een persoonlijke service. We denken graag mee over welke tegelvloer, PVC-vloer of keramische vloer de beste keuze is voor u en uw wensen.

Het totaalconcept van Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren bieden wij u een totaalconcept: in onze showroom of op onze website vindt u tegels en vloeren van de beste kwaliteit. Deze vloeren kunnen wij bij u thuis afleveren. En laten leggen door onze professionele tegelzetters en stoffeerders. Zo krijgt u het perfecte eindresultaat naar wens. En nemen wij u graag al het werk uit handen.

Kom inspiratie op doen in onze nieuwe showroom

Weet u nog niet precies wat u wilt of wat de beste keuze is voor uw ruimte en wensen? Kom inspiratie opdoen in onze showroom, wij verwelkomen u graag met een lekkere kop koffie of thee. U kunt bij ons rustig het assortiment bekijken en monsters meenemen om thuis te bekijken. Zo maakt u de beste keuze en geniet u jarenlang van uw nieuwe vloer!

Openingstijden

Maandag : 13.00u-17.30u
Dinsdag : 08.30u-12.30u | 13.00u-17.30u
Woensdag : 08.30u-12.30u | 13.00u-17.30u
Donderdag : 08.30u-12.30u | 13.00u-20.30u
Vrijdag : 08.30u-12.30u | 13.00u-17.30u
Zaterdag : 10.00u-16.00u
Zondag : Gesloten

U kunt betalen met

         

Foto galerij

Product in de aandacht ⚡ Keramisch Parket

Met keramisch parket kies je voor duurzaamheid, krasvastheid, kleurvastheid en een onderhoudsarme oplossing. Bovendien is het de perfecte combinatie met vloerverwarming, waardoor je huis nog comfortabeler wordt.

Transformeer je huis met de tijdloze charme van deze vloer en geniet van de prachtige warme kleurnuances die de natuurlijke uitstraling van hout nabootsen.

Wat vind jij van deze vloer? 🤩

#tegelwerk #keramischetegels #vloerenwinkel #keramiek #tegels #woonideeen #vloerinspiratie #interiorstyling #hotelchique #tegelzetter #vloerrenovatie #interieurinspiratie #interieurproject

XXL Tegels

XXL Tegels zijn keramische tegels in extra grote formaten. Denk hierbij aan formaten van bijvoorbeeld 120x120 cm, 120x240 cm of zelfs 160x320 cm. Dit zijn formaten die ieder interieur ruimtes groter kunnen laten lijken en het interieur een exlusieve look en feel geven. Daarnaast is er met XXL Tegels minder voeg nodig wat het oppervlak van de tegels rustiger laat ogen.

Regge Projects (zakelijk) kan advies op maat geven bij de toepassing van XXL Tegels bij uw project. Dit advies op maat geven onze verkoopadviseurs graag bij ons in de showroom, kom gerust eens langs! Direct een vraag stellen of meer informatie krijgen? Neem dan hier contact met ons op.

Onze nieuwe showroom is open

Het is eindelijk zover; De nieuwe showroom is geopend! 💫

Iedereen is van harte welkom om inspiratie op te doen, wij helpen je graag!

Onze nieuwe showroom is gevestigd aan De Bleek 3 in Enter, waar wij te vinden zijn op de eerste verdieping.

Regge Tegels & Vloeren heeft een uitgebreid assortiment TEGELS! Kom gerust eens langs in onze nieuwe showroom voor inspiratie en advies van onze verkoopmedewerkers ☕.

Wooninspiratie

Deze prachtige, sfeervolle woning met een hotel chique interieur hebben wij voorzien van een PVC-vloer in visgraat motief 😍.

Het PVC met een textuur van eikenhout geeft een natuurlijke en rustieke sfeer aan het huis. Dit zorgt direct voor extra warmte en past perfect bij het interieur! 💎

Verliefd geworden op deze vloer? Neem dan contact met ons op of kom langs bij ons in de showroom ☕️

Keramisch parket of PVC

Het Hongaarse Punt motief heeft een rustige uitstraling die past bij een houtlook vloer.

Regge Tegels & Vloeren heeft diverse series keramisch parket en PVC die in Hongaarse Punt gelegd kunnen worden. Kom deze series bekijken bij ons in de showroom☕, of laat je inspireren op onze website 💻.

Visgraat motief geeft uw vloer een extra levendige & natuurlijke uitstraling.

Regge Tegels & Vloeren heeft zowel keramisch parket als PVC-visgraat vloeren in het assortiment. Keramisch parket blijft de beste geleider in combinatie met vloerverwarming, maar ook PVC is zeker een goede optie! 
Bekijk hier onze projecten waar wij keramisch parket- en PVC-visgraat vloeren hebben gelegd: https://www.regge-tegels.nl/referenties  💻.

Referenties

Wederom een inzending van een klant waar we deze fraaie foto's van hebben mogen ontvangen 🤩
Bij dit project is er in de woonkamer en keuken rustiek & natuurlijk ogend keramisch parket verwerkt. Rondom het kookeiland in de keuken is gekozen voor calacatta keramisch marmer. De combinatie van deze materialen zorgt voor een prachtig en stijlvol eindresultaat!