DESIGNTEGELS
 
CaliforniŽdreef 36
3565 BM  UTRECHT
Omschrijving
 
Marokkaanse en Portugese cementtegels

Designtegels.nl is een bedrijf dat cementtegels importeert uit landen als Marokko, Spanje, Portugal en Vietnam. Onze tegels zijn voorzien van prachtige motieven / patronen in levendige kleuren.
De tegels bevatten een basis van cement met een toplaag van marmerpoeder. Doordat het marmerpoeder in veel kleuren verkrijgbaar is en dit via een koperen motief-mal op de tegels wordt geperst, ontstaat er een sprookjesachtige tegel die te gebruiken is voor oneindig veel doeleinden. Onze tegels zijn handgemaakt en zijn dus niet gelijk aan fabriekstegels, ze geven een levendige indruk, alsof u in het paleis van de sultan bent!
Wij kopen niet alleen bestaande motieftegels in maar laten ook eigen ontwerpen maken. Zeker als u denkt een leuk ontwerp te hebben kunnen wij dit verwezenlijken op een tegel.

De tegels zijn bedoeld als vloertegel maar kunnen ook zeker aan een wand worden gebruikt. Kijk op onze website www.designtegels.nl voor voorbeelden. Bij uw bestelling ontvangt u een uitgebreide uitleg over hoe u de tegels dient te behandelen. Na plaatsing gaan de tegels eindeloos lang mee.

Designtegels.nl kent een groot prijsvoordeel tov andere leveranciers omdat wij importeren en rechtstreeks zonder dealers verkopen aan de consument. Designtegels.nl heeft standaard 10.000 m2 cementtegels op voorraad en daarmee zijn we gelijk de grootste leverancier van cementtegels wereldwijd. Er is keuze uit meer dan 300 modellen in verschillende kleuren. Naast Portugese cementtegels verkopen wij ook Marokkaanse Zelliges (handgemaakte wandtegels), Spaanse wandtegels en Italiaanse tegels.
Kijk op onze website voor het complete assortiment + prijzen of gebruik onze handige vloerplanner om een mooi vloerplan te maken van de ruimte die je wilt betegelen!

Tot ziens bij Designtegels.nl !
Verkooppunten
 
Designtegels.nl BV
UTRECHT
Video
 
Brochures, Documenten, Links
 
Foto Gallery, klik aan om te vergroten