login

Tegelhuys Ommen

Strangeweg 24
7731 GW OMMEN Nederland, regio Zwolle
0529-467784

Welkom bij Tegelhuys Ommen - dé specialist in Overijssel voor alles wat met badkamers en tegels te maken heeft. Onze showroom, gelegen aan de Strangeweg 24 in Ommen, biedt een uitgebreid assortiment voor wie op zoek is naar een nieuwe tegelvloer of badkamer. Bovendien zijn we gespecialiseerd in kleine tegels.

Hoewel een deel van ons assortiment te vinden is op onze website, nodigen we u van harte uit om langs te komen in onze showroom voor een persoonlijk advies. Ons assortiment is namelijk zo uitgebreid dat we graag de tijd nemen om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Bij Tegelhuys Ommen kunt u rekenen op uitstekende service zonder opsmuk. We delen graag onze uitgebreide kennis van tegels met u, zonder poespas. Bij ons vindt u enkel kwaliteit, zonder gladde verkooppraatjes.

Breng snel een bezoek aan onze tegelshowroom of neem contact met ons op voor meer informatie. We staan voor u klaar om u te helpen bij het realiseren van uw tegel- en badkamerwensen.

Openingstijden

Dinsdag : 10.00u-17.00u
Woensdag : 10.00u-17.00u
Donderdag : 10.00u-17.00u
Vrijdag : 10.00u-17.00u
Zaterdag : 10.00u-17.00u

Nieuwsberichten

U kunt betalen met

         

Video of Reel

Foto galerij

Showroom klaar voor 2024 ✨

Keihard gewerkt aan onze showroom en weer helemaal bijgewerkt naar de stand van 2024. We zijn al enkele weken bezig en de zaken lopen voorspoedig. Als je op zoek bent naar een nieuwe badkamer of vloer, nodigen we je graag uit om onze showroom te bezoeken en je te laten inspireren.

Kies jouw stijl | J A P A N D I ♡

De Kado-collectie is een serie keramische tegels aangeboden door Dom Ceramiche, een gerenommeerd Italiaans tegelbedrijf. Deze collectie staat bekend om zijn eigentijdse en veelzijdige ontwerpen, geschikt voor verschillende interieurstijlen.

De Kado-tegels hebben een strak en modern uiterlijk met een focus op geometrische vormen en patronen. Ze bieden een scala aan ontwerpmogelijkheden, waaronder mozaïeken, lijnen en asymmetrische composities. Deze variatie stelt je in staat om unieke en opvallende ontwerpen te creëren die passen bij jouw persoonlijke stijl en smaak.

Wat betreft kleuren, biedt de Kado-collectie verschillende tinten en nuances, variërend van neutrale kleuren tot levendigere tonen. Dit maakt het mogelijk om de tegels af te stemmen op de gewenste sfeer en het kleurenpalet van je ruimte.

Naast hun esthetische aantrekkingskracht zijn de Kado-tegels ook praktisch en duurzaam. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig keramisch materiaal, waardoor ze bestand zijn tegen slijtage, vlekken en krassen. Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, waardoor ze geschikt zijn voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

De Kado-collectie biedt verschillende formaten en afwerkingen, waardoor je flexibiliteit hebt bij het ontwerpen en installeren van de tegels. Of je nu een vloer, wand of andere oppervlakken wilt bekleden, er zijn opties beschikbaar die aan jouw specifieke behoeften voldoen.

Met de Kado-tegels van Dom Ceramiche kun je een eigentijdse en stijlvolle sfeer creëren in je interieur. Of je nu een minimalistische uitstraling wilt bereiken of juist een gedurfd en levendig statement wilt maken, deze collectie biedt mogelijkheden om je ontwerpdoelen te realiseren.

Blije klant stuurt foto's

Onlangs ontvingen wij deze mooie foto’s van onze klant, dit is toch geweldig?!

In onze ruim opgezette showroom biedt Tegelhuys Ommen u een ruim assortiment wandtegels en vloertegels.

#landelijkestijl #handgemaakt #vakwerk #ommen

JUBILEUM Tegelhuys Ommen

Tegelhuys Ommen bestaat dit jaar alweer 10 jaar en dat gaan we vieren!

ACTIE voorbeeld, een complete woonvloer bestaat uit minimaal:

✔️ 40m2 vloertegels;

✔️ Tegellijm & Voegmaterialen;

✔️ De aankoop moet gedaan zijn tussen 01-01-2023 en 31-12-2023;

✔️ Klik hier voor de actievoorwaarden.

Toilet in Koekange ✨

Bij dit Toilet in Koekange is gekozen voor een stoere uitstraling gecombineerd met hotel chique gouden tegeltje

TEGELS:

Aan de wand is gekozen voor een mooie tegel van Dom Design Lab. De tegels, genaamd Mun Dark heeft een afmeting van 60x120 en heeft daardoor de eigenschap dat het de ruimte optisch groter maakt en heeft mede de eigenschap dat er weinig voegen zijn. Iets dat dan weer handig is met het schoonmaken.

In de nis is een mooi gouden tegeltje toegepast met een handvorm in de maat 13x13. Deze geeft een geweldige hotel chique uitstraling.

TOILET:

Voor het Toilet in Koekange is gekozen voor een randloze toiletpot. Eigenlijk weten wij al niet meer anders maar het voordeel van een randloos toilet is dat er geen verkalking onder de spoelrand kan komen. Daarnaast is het ideaal met schoonmaken. Qua kranen is er gekozen voor mooie gunmettal variant wat weer prima past bij de stoere maar toch ook warme uitstraling.

Wat klanten zeggen

🔸 Denken erg goed mee! Leuke ideeën om dingen niet iets anders te doen. En ze zijn zeer flexibel als het gaat om kleine aanpassingen en/of wijzigingen.

🔸 Juiste prijs voor vakwerk dat geleverd is door zowel de tegelleverancier zelf als de tegelzetter. Prettige samenwerking en een mooie afgewerkte vloer. Visgraat Keramiek tegel is gelegd bij ons in huis.

🔸 Deskundig advies. Er wordt meegedacht met het ontwerp. Zeer vriendelijke en klantgerichte medewerkers.

Gericht een afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak!

Van harte welkom om onze showroom te bezoeken tijdens onze openingstijden. Het heeft onze voorkeur om dit op afspraak te doen zodat we goed kunnen helpen. Heb je geen afspraak of wil je puur ter oriëntatie onze showroom bezoeken? Geen probleem! Als we tijd hebben zullen we uiteraard alsnog proberen te helpen.

Plan je afspraak

SUNSHOWER KOPEN?

De Sunshower complete douchecabine bestaat uit een douche met infrarood verwarmingspaneel om u wat extra zonlicht te bieden. Kies tussen een inbouw infrarood douche of opbouw infrarood douche.

Een Sunshower kopen doet u natuurlijk bij de beste badkamer showroom van Overijssel: Tegelhuys Ommen! Hier vindt u alle mogelijkheden om uw droom badkamer te laten ontwerpen. Wilt u ook profiteren van extra zonlicht, energie en warmte? Dan is zijn de Sunshower infrarood douche modellen precies waar u naar op zoek bent. Indien gewenst kunnen wij deze voor u inbouwen in uw huidige douche.

Kom langs in de showroom in Ommen en stel uw droom badkamer samen en geniet in huis van de kracht van de zon!

Ontwerp je eigen tegels

Alteret heeft 20 vormen en 18 kleuren. Wil je een unieke tegel? Dan heb je dus 360 mogelijkheden. Daar wordt je toch blij van!
Tegels…. The Finishing Touch!
#ommen #landelijketegels #mooietegels #hetgrootsteassortimentvannederland #beautiful #amazing #interieur #interieurs #interieurarchitect #interieurjunkie #interieurforyou #interieurideeën #interieurstudio #interieurlovers #interieur2you #interieurbasics #interieurinspitatie #interieurporn #interieur2all #interieurliving #interieurschomet #interieurtjehoor #interieurfasion #interieurglam #interieurstyling #interieurinspiratie #interieur123 #interieurdesign #interieur4all #interieuraddict

Tegels in de aandacht: 41zero42 | Spectre

We krijgen de laatste tijd veel foto's, en daarmee ook vragen over de Spectre serie van 41zero42. Deze serie is leverbaar in vier kleuren -> Wit, Creme, Sky en Pink. Als deze kleuren zijn leverbaar in mat, glans en hologram variant. Bij de hologram variant heb je een mix van glans, mat en parelmoer. Echt een tof tegeltje en natuurlijk hier op LandelijkeTegels.nl te bestellen.

Tegels…. The Finishing Touch ❣

Tegels.... The Finishing Touch!

Met de tegels van Mindelo heb je goud in handen! 💛
10x10 89,95/m2
13x13 69,95/m2
5x25 69,95/m2
Triangel 99,95/m2
Hexagon 89,95/m2
Uit voorraad leverbaar en hier te vinden.

Dé site voor leuke tegeltjes

Granito, ook wel Terrazzo genoemd, is echt een trend van de laatste tijd. Op onze website LandelijkeTegels.nl ziet u de mooiste en nieuwste soorten.

Altijd klantvriendelijk

U kan elk moment langskomen in de winkel en ik (Piet) sta u graag te woord. Voor persoonlijke service op maat bent u bij mij aan het juiste adres.

Uniek assortiment

Met het complete assortiment van unieke tegels en sanitair komen we gezamenlijk altijd tot een prachtig en uniek eind resultaat.