Bylandt BV
 
Bijland 5
6916 KA  TOLKAMER
www.bylandt.com 088-0885555
mail@bylandt.com 088-0885550
     
Omschrijving
 
Welkom bij Bylandt. Een baksteen fabrikant waarbij kwaliteit en duurzaamheid de belangrijkste pijlers zijn. Hiermee streven we de ambitie na om onze leefomgeving zowel nu, als in de toekomst te verbeteren.

Meer dan 100 jaar geleden begon baksteen fabrikant Bylandt met het maken van straatbakstenen. Tot op de dag van vandaag blijven we ons ontwikkelen en doen we er alles aan om u de beste producten te bieden. In ons huidige assortiment bevinden zich meer dan 500 verschillende straatbakstenen in kleuren die natuurlijk, kleurecht en blijvend zijn. Iedere baksteen voldoet aan de hoogste eisen en draagt meerdere certificaten.

Bylandt staat als oudste baksteen fabrikant van Nederland bekend om zijn maatvastheid. Iedere baksteen is op grond van BRL2360, KOMO-gecertificeerd. Ze voldoen daarnaast aan een nieuw en aanvullend kwaliteitslabel met een maximale maatspreiding van 5 mm: A4-12EQ+. Hierdoor ligt al uw straatwerk strakker en kunnen de stenen beter mechanisch gelegd worden. Dit terwijl er toch voldoende voegwerking is. Een ontwikkeling van baksteen fabrikant Bylandt zelf in overleg met KIWA.
Video