Steenbergen Wand– en vloertegels
 
Stationsweg 10
6745 XM  DE KLOMP,  regio ARNHEM
Omschrijving
 
Steenbergen Wand- en vloertegels, een bron van inspiratie in keramische vloertegels, wandtegels en natuursteen

Van Steenbergen Binnentegels de Klomp, Dé tegelspecialist in Italiaanse en Spaanse keramische vloertegels en wandtegels van de regio Ede, Veenendaal, Wageningen, Rhenen, Barneveld, Lunteren, Amersfoort, Kesteren, Opheusden, Ochten en Lienden!

Bij ons vind je een zeer uitgebreid assortiment vloertegels (ook wel bekend als plavuizen) en wandtegels van grote merken uit met name Italië en Spanje, maar ook unieke kleinere merken zijn opgenomen in de collectie. Tegels voor binnen en buiten. Tegels voor de vloer of wand. Vloertegels voor de woonkamer, keuken, badkamer of de tuin. Maar ook tegels voor de grotere ruimten zoals kantoren, wellnesscentra of openbare ruimte. Door rechtstreekse connecties met de fabrieken hebben wij altijd de nieuwste trends in huis!

Kom naar Steenbergen Wand- en vloertegels en laat je inspireren in onze sfeervolle showroom in de Klomp. 500 vierkante meter voorbeelden van tegelvloeren en tegelwanden met houtlook tegels, betonlook tegels, natuursteenlook tegels of Vintage tegels. Te veel keus? Wij helpen je op weg en geven je een gedegen advies. Tip: neem stalen van bijvoorbeeld de meubels of keuken mee!

De koffie staat al klaar, graag tot ziens!
Openingstijden
 
Maandag : 08.00u-17.00u
Dinsdag : 08.00u-17.00u
Woensdag : 08.00u-17.00u
Donderdag : 08.00u-17.00u
Vrijdag : 08.00u-17.00u
Zaterdag : 09.00u-15.30u
Zondag : Gesloten
U kunt betalen met
 
Merken
 
Video
 
Brochures, Documenten, Links
 
 


Foto Gallery, klik aan om te vergroten