login

Wand– & Vloertegels Wijchen

Edisonstraat 3
6604 BT WIJCHEN Nederland, regio Nijmegen
024-8200926

Welkom bij Wand & Vloertegels Wijchen!

Met meer dan 40 jaar ervaring in de tegelbranche zijn wij uw tegelspecialist in alle opzichten.

Net zoals bij keukens en badkamers, biedt Wand & Vloertegels Wijchen u een totaalpakket aan. Of het nu gaat om tegels voor een verbouwing of nieuwbouw van een woonkamer, keuken, badkamer, toilet, berging/garage of zelfs voor de slaapkamer, bij ons bent u aan het juiste adres. Maar onze service gaat verder dan alleen tegels! Wij ontzorgen u volledig, inclusief advies over lijm en toebehoren, het aanbrengen/montage van de tegels en vloerverwarming, en nog veel meer!

Onze ruime showroom, naadloos verbonden met de showroom van Keuken & Bad Wijchen, biedt een overzichtelijke en eigentijdse presentatie van onze tegels. Veel tegels worden 'los' gepresenteerd, waardoor er ruimte is voor uw eigen creativiteit. Daarnaast tonen we diverse mogelijkheden in situaties die u helpen bij het visualiseren van uw ruimte, zoals toilet-opstellingen, vloervlakken en badkamer- en keukenopstellingen met tegels.

Bent u op zoek naar nieuwe tegels? Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze showroom, gelegen aan de Edisonstraat 3 in Wijchen.

Openingstijden

Dinsdag : 10.00u-17.30u
Woensdag : 10.00u-17.30u
Donderdag : 10.00u-17.30u
Vrijdag : 10.00u-17.30u | avond op afspraak
Zaterdag : 10.00u-17.00u

Producten

U kunt betalen met

         

Foto galerij

Ontdek onze prachtige tegels voor binnen en buiten ✨

Ideaal voor architectuur die rust, eenvoud en moderne elegantie uitstraalt. Van chique vloertegels tot tuintegels, wij bieden een breed assortiment voor een stijlvolle en serene omgeving.

Uw vtwonen-tegels dealer

Omdat vtwonen-tegels overal in huis welkom zijn ♥ Omdat je naar hartenlust kunt mixen en matchen ♥ Omdat je een lekker leefbaar huis wil ♥ Omdat ze mooi zijn, ook bij jou thuis

vtwonen-tegels by Douglas & Jones
Ontdek bij ons de collectie vtwonen-tegels. Tot stand gekomen door een nauwe samenwerking tussen Douglas & Jones en de stylisten van vtwonen. Een collectie helemaal van nu met een grote variatie in formaten, kleuren en structuren. Je kunt ze naar hartelust mixen & matchen en je eigen stijl creëren.

Serie Hormigon
Vijf bijzondere ton-sur-ton dessins voor speelse combinaties, o.a. Hormigon Antracite 60x60cm.

Ruime keuze wand- en vloertegels ✨

Ieders smaak en wensenpakket is anders, daarom voeren wij een breed en veelzijdig assortiment. Wij hebben voor ieder budget een oplossing. Nieuwsgierig? Kom gerust eens kijken in onze showroom te Wijchen! ☕

Referentie van Marjan en Robin de Vries

“Beter kan niet!!” Van binnenkomst in de showroom, het ontwerp, de prijs/kwaliteit beleving, tot het eindresultaat, in één woord: TOP! De prijs voor mijn badkamer en keuken is zeker in verhouding tot het advies en het product. Ook de 3-D kamer is voor ons echt......

Wand & Vloertegels Wijchen: "Mocht u op zoek zijn naar nieuwe tegels, dan nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan onze showroom, Edisonstraat 3 te Wijchen".

Uw specialist in Mozaïek ⚡

De tegelspeciaalzaak waar service en vakmanschap voorop staat! Met vele jaren ervaring in tegels en badkamers, voor zowel de vakman en de particulier 😀👍

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Maak een afspraak, klik hier

Uw vtwonen-tegels dealer

♥  Omdat vtwonen-tegels overal in huis welkom zijn
♥  Omdat je naar hartenlust kunt mixen en matchen
♥  Omdat je een lekker leefbaar huis wil
♥  Omdat ze mooi zijn, ook bij jou thuis

vtwonen-tegels by Douglas & Jones
Ontdek bij ons de collectie vtwonen-tegels. Tot stand gekomen door een nauwe samenwerking tussen Douglas & Jones en de stylisten van vtwonen. Een collectie helemaal van nu met een grote variatie in formaten, kleuren en structuren. Je kunt ze naar hartelust mixen & matchen en je eigen stijl creëren.

VLOERTEGELS

Vloertegels, zowel keramisch als natuursteen in verschillende formaten en in diverse uitvoeringen. Denk bijvoorbeeld eens aan een houtlook, betonlook en natuursteenlook. Gemaakt volgens de nieuwste technieken en niet meer van ‘echt’ hout, beton of natuursteen te onderscheiden! Voor toepassing binnen én buiten.

Meer vloertegels op onze website, klik hier!

 

Unique Travertine by Provenza 

De nieuwe collectie van Provenza is een prachtige voorstelling van de schoonheid van travertin. Het is een mooie veelzijdige collectie, die een klassiek materiaal een nieuwe uitleg geeft, vanuit een fris zeer eigentijds gezichtspunt: een compleet project, met extra inspiratie uit de verschillende manieren waarop travertin kalksteen kan worden gevormd, met grenzeloze architecturale mogelijkheden.

Neem contact op of bezoek alvast onze online Tegelviewer.

Tegelspecialist voor keuken en badkamer

Wand en vloertegels Wijchen is een tegelspecialist voor keuken en badkamer op alle fronten met meer dan 35 jaar ervaring in de tegelbranche! Kom kijken in onze showroom naar de nieuwe collectie. U bent van harte welkom.

Online Tegelviewer

Ieders smaak en wensenpakket is anders. Daarom voeren wij een breed en veelzijdig assortiment. Wij hebben voor ieder budget een oplossing. Nieuwsgierig?

Probeer onze Online Tegelviewer, klik hier!

Uw specialist

Al vele jaren de specialist in tegels en badkamers voor zowel de vakman en de particulier. Service staat bij ons op de 1e plaats. Benieuwd wat wij ook voor u kunnen betekenen ? Neem vrijblijvend contact met ons