Wand– & Vloertegels Wijchen
 
Edisonstraat 3
6604 BT  WIJCHEN,  regio NIJMEGEN
Omschrijving
 
Welkom! Bij Wand & Vloertegels Wijchen

Wand & Vloertegels Wijchen is de nieuwe loot aan de stam bij Keuken & Bad Wijchen. Een tegelspecialist op alle fronten met meer dan 35 jaar ervaring in de tegelbranche.

Net als bij de keukens en badkamers kan Wand & Vloertegels Wijchen u het totaal pakket leveren. Tegels voor een verbouwing of nieuwbouw van een woonkamer, keuken, badkamer, toilet, berging/garage of zelfs voor de slaapkamer, niets is ons te gek. Maar bij ontzorgen hoort meer! Denk hierbij aan de lijm en toebehoren, het aanbrengen/montage van de tegels en vloerverwarming en nog veel meer!

Wand & Vloertegels Wijchen beschikt over een ruime showroom, die naadloos overloopt vanuit de showroom van Keuken & Bad Wijchen. De tegels worden op een overzichtelijke en eigentijdse wijze gepresenteerd. Doordat veel tegels ‘los’ gepresenteerd worden, laat dit ruimte voor de eigen creativiteit van de bezoeker! Daarnaast worden ook diverse mogelijkheden gepresenteerd in een situatie die u helpt met visualisatie van een ruimte zoals u die thuis ook tegen komt (toilet-opstellingen, vloervlakken, badkamer- en keukenopstellingen met tegels etc.).

Mocht u op zoek zijn naar nieuwe tegels dan nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan onze showroom gelegen aan de Edisonstraat 3 te Wijchen.
Openingstijden
 
Maandag :
Dinsdag : 10.00u-17.30u
Woensdag : 10.00u-17.30u
Donderdag : 10.00u-17.30u
Vrijdag : 10.00u-17.30u | avond op afspraak
Zaterdag : 10.00u-17.00u
Zondag :
U kunt betalen met
 
Merken
 
Video
 
Brochures, Documenten, Links
 
 


Foto Gallery, klik aan om te vergroten