Ceramiche Refin spA
 
Via 1 Maggio 22
42013  SALVATERRA CASALGRANDE (RE),  ITALIE
www.refin-tegels.nl 0039 0522990499
info@refin.it 0039 0522841530
     
Omschrijving
 

100% Made in Italy

Made in Italy” is voor ons niet slechts een kwestie van stijl, maar een productiemodel dat expressiviteit, voortgekomen uit onze geschiedenis en cultuur, verenigt met arbeidsethiek, kenmerkend voor de Italiaanse traditie van de verwerkende industrie.

Daarom hebben wij de ethische code ondertekend met betrekking tot Made in Italy. Deze is opgesteld door de Raad van Bestuur van Confindustria Ceramica, waarmee wij helderheid geven omtrent de oorsprong van onze producten.

Tegels van Italiaanse kwaliteit

Ceramiche Refin heeft een productiecapaciteit van meer dan 6 miljoen vierkante meter per jaar en beschikt over geavanceerde machines voor de realisering van de grafische afwerking en de post-bewerkingsactiviteiten en tevens over een laboratorium dat zich voortdurend wijdt aan onderzoek om nieuwe technologische en esthetische oplossingen te vinden.

Alle fases van het productieproces zijn onderhevig aan rigoureuze kwaliteitscontroleprocedures en de buitengewone kwaliteitsnormen van onze producten worden bewezen door de meest prestigieuze internationale certificaties.

Verkooppunten
 
Wassink Binnenvloeren
APELDOORN
Steenbergen Wand– en vloe
DE KLOMP
Tegelsalon Imming
EINDHOVEN
Regge Tegels & Vloeren B.
ENTER
Regge2.0 – Keramische-Bui
ENTER
Jan van Sundert BV
ETTEN-LEUR
Rutters & Smits
HEERLEN
Flevisteen
LELYSTAD
Z-Tiles
LISSE
tegels.com
OISTERWIJK
Van Schijndel Tegels
UDEN
Video