Zoek uw speciaalzaak:
Waar in Nederland?
Wat zoekt u?
 
Zoek
Wie zoekt u?
Zoek
Tegels.nl AdverT DealersUw assortiment compleet in beeld bij de consument
Tegels.nl brengt klanten bij de Nederlandse tegelzaken. Wie op zoek is naar verrassende en stijlvolle toepassingen van tegels kijkt eerst op Tegels.nl. Logisch want deze sterke domeinnaam bevat de cruciale zoekterm voor iedere geïnteresseerde. Binnen het complete aanbod van meer dan 1.500 Nederlandse tegelverkopende zaken kunnen consumenten zich uitgebreid oriënteren alvorens zij bij de zaak van hun keuze binnen lopen. Bij Tegels.nl gaat er een wereld voor hen open. Een wereld waarin uw complete aanbod niet mag ontbreken!

 

 

Laat al uw dealers en verkooppunten zien met Tegels.nl AdverT Dealers
Als fabrikant bent u afhankelijk van de distributiekanalen per land. Daardoor kunt u vaak niet alles laten zien wat u te bieden heeft. Dat kan voortaan anders. Met Tegels.nl AdverT Dealers geeft u iedere consument toegang tot uw merk, uw filosofie en uw producten. Bezoekers van Tegels.nl zijn geen toevallige passanten. Het zijn mensen die gericht kijken naar stijlvolle toepassingen van tegels en naar tegelzaken die hen daarbij van dienst kunnen zijn. Er zijn oneindig meer mogelijkheden dan de gemiddelde consument beseft. Via Tegels.nl kunt u het allemaal laten zien.

 

 

Merkpromotie met Tegels.nl MarkeT   NIEUW!!!
Vanaf begin 2012 kunt u uw producten online bij ons presenteren door beeldmateriaal te uploaden. Gratis! Hiervoor gebruikt u de nieuwe Free Publicity Tool Tegels.nl MarkeT. Een stap verder gaan? Dat kan natuurlijk ook. Met Tegels.nl AdverT MarkeT –ons nieuwe advertentieprogramma- in combinatie met AdverT Dealers kunt u dealers en verkooppunten al dan niet zichtbaar maken. Wat wilt u wel laten zien, wat liever even niet? U kunt het helemaal zelf beslissen. En aanpassen, wanneer u dat wilt.

Merkpromotie bij verkooppunten met Tegels.nl MarkeT
Als zoekportaal voor tegelverkopende detailhandelszaken legt Tegels.nl de koppeling tussen merken en verkooppunten in Nederland. Een unieke aanpak in de Nederlandse tegelbranche. U krijgt namelijk mogelijkheid om op Tegels.nl uw Nederlandse verkooppunten aan te geven, waar uw banner bij geplaatst zal worden. Zo ondersteunt u uw verkoopkanalen én bereikt u de consument met de sfeer en emotie die bij uw merk en de verschillende productlijnen horen.

 

 

Hoe het werkt
Stap in op de mogelijkheden die Tegels.nl u voor de Nederlandse markt kan bieden. Tegen een geringe vergoeding zorgen wij voor het maken, plaatsen en onderhouden van uw banner. U hoeft slechts aan te geven bij welke verkooppunten op de site u de banner geplaatst wilt hebben. De werkwijze is eenvoudig:

 • Neem contact op met Tegels.nl en bespreek de mogelijkheden en de kosten
 • Geef uw lijst met verkooppunten door (via uw agent of importeur)
 • Tegels.nl maakt een stijlvolle banner, verstrekt u de inlogcode en u heeft direct inzage in het resultaat

KLIK HIER om aan te melden , er wordt contact opgenomen!

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het doel van Tegels.nl
Met een historie die diep geworteld is in de tegelbranche wil Tegels.nl de schitterende mogelijkheden van tegels promoten bij het publiek. Ons doel is vooral om het marktsegment van tegels te vergroten ten opzichte van decoratieve alternatieven voor wand- of vloerafwerking. Het internet is daarbij het perfecte speelveld, aangezien de consument zich vandaag de dag oriënteert en informeert via de online mogelijkheden van internet. Kijk direct op www.tegels.nl om te zien hoe wij dit doen.


Tegels.nl AdverT Blok >>

Tegels.nl AdverT Banner >>

 

 KLIK HIER om aan te melden voor Tegels.nl AdverT , er wordt contact opgenomen!  home