50% Op jouw verwarmings- en koelingskosten besparen?

Terwijl een vloer van hout, vinyl, laminaat of tapijt de warmte van de vloerverwarming tegen houdt doet een tegel precies het tegenovergestelde. Benieuwd naar de voordelen van een tegelvloer met vloerverwarming? Wij leggen het hieronder aan jou uit:
➡️ 𝐖𝐚𝐫𝐦𝐭𝐞𝐠𝐞𝐥𝐞𝐢𝐝𝐢𝐧𝐠: Een tegelvloer geleidt warmte vele malen beter dan een PVC, hout, vinyl, laminaat of tapijt vloer. Hierdoor hoeft jouw vloerverwarming minder hard te werken om de gewenste temperatuur te bereiken.
➡️ 𝐕𝐚𝐬𝐭𝐡𝐨𝐮𝐝𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐰𝐚𝐫𝐦𝐭𝐞: Een tegelvloer heeft naast een goede warmtegeleiding ook het vermogen om warmte lang vast te houden. Dit bespaart vanzelfsprekend in de stookkosten.
➡️ 𝐊𝐨𝐞𝐥: Ook al is de tegel een kei in het vasthouden en geleiden van warmte, van zichzelf is hij koel. Dit is ideaal in de zomer, wanneer de vloerverwarming uitstaat en juist een koelere tempera- en koelingskosten tuur gewenst is!
Daarnaast is er ook met tegels ontzettend veel mogelijk qua design. Wij hebben een breed scala aan verschillende tegelsoorten en helpen jou graag met het zoeken naar de perfecte tegel voor jouw vloer, zowel vloeren met als zonder vloerverwarming. Kom gezellig langs in onze showroom!

📍 President Rooseveltstraat 22, 6451BG Schinveld 
☎️ 045 - 525 48 44