Prachtige Schellevis® presentatie in onze Showtuin

Prachtige Schellevis® presentatie in onze Showtuin

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we één van de 15 bedrijven in Nederland zijn die zijn geselecteerd als Pro-partner van Schellevis. Schellevis staat bekend om zijn unieke en hoogwaardige assortiment aan betonnen tegels en andere elementen, waaronder traptreden, zitelementen, vijverranden en (grootformaat) tegels variërend van 40x40 cm tot wel 240x120 cm, beschikbaar in verschillende kleuren.

Deze traditionele Hollandse tegels onderscheiden zich door hun bijzondere structuur, zowel aan de zijkanten als aan de bovenkant, waardoor ze op diverse manieren kunnen worden toegepast. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in diktes van 5, 7,8 en 10 cm, waardoor ze ook ideaal zijn voor opritten! Alle tegels groter dan 60 cm worden bovendien voorzien van wapeningsijzer, wat de duurzaamheid enorm verhoogt.

Momenteel wordt er in vier van onze showtuinen gewerkt aan de nieuwe presentatie van Schellevis, die op een speelse manier wordt gerealiseerd. U bent van harte uitgenodigd om deze nieuwe presentatie en alle andere tegels uit het assortiment van Schellevis te komen bekijken in onze vestigingen in Nieuw-Lekkerland, Raamsdonksveer, Ridderkerk of Standdaarbuiten.

Komen we u binnenkort verwelkomen? De koffie staat klaar!

Tegelhandel Boer