Steenplaza-Dordrecht
 
Rechte Zandweg 10A
3319 GR  DORDRECHT,  regio DRECHTSTEDEN
Omschrijving
 
Welkom bij Steenplaza Dordrecht

Lounge, romantisch, kindvriendelijk of modern. Het zal u ongetwijfeld niet ontgaan zijn. De inrichting van de tuin is steeds belangrijker geworden. Er is meer aandacht voor de indeling van de tuin, materialen en kwaliteit. En daarvoor ben u bij Steenplaza-Dordrecht aan het juiste adres.

Aan de Rechte Zandweg in Dubbeldam kun je Steenplaza vinden. Het Dordtse bedrijf van Edwin Slagter zit achter de winkel van Primera, om precies te zijn. “We hebben hier een buitenruimte waar we veel tuinmaterialen kunnen laten zien”, zegt Edwin. “Overigens is ook alles wat je hier ziet via onze website te bestellen, maar het is natuurlijk altijd fijn om met eigen ogen te zien hoe bijvoorbeeld kleuren van tegels in het echt eruit zien.”

Je kunt natuurlijk je aankoop meenemen als je toch bij Steenplaza bent, maar thuisbezorgen is misschien wel zo makkelijk. “Daar zijn we heel flexibel in”, vertelt Edwin. “Artikelen die we op voorraad hebben, kunnen we ook direct thuisbezorgen. Op materialen die besteld moeten worden kan een levertijd zitten van vijf tot tien werkdagen. Maar spullen als bigbags ophoogzand en andere basisproducten kunnen in heel korte tijd worden thuisbezorgd en die zijn ook gemakkelijk via onze website te bestellen.”
Openingstijden
 
Maandag : 12.00u-17.30u
Dinsdag : 12.00u-17.30u
Woensdag : 12.00u-17.30u
Donderdag : 12.00u-17.30u
Vrijdag : 12.00u-17.30u
Zaterdag : 09.00u-16.00u
Zondag :
U kunt betalen met
 
Merken
 
Video
 
Brochures, Documenten, Links
 
 


Foto Gallery, klik aan om te vergroten