Lingen Keramiek
 
Rooseveltstraat 6
2321 BM  LEIDEN,  regio LEIDEN
Omschrijving
 
2.000 verschillende keramische wand- en vloertegels
Luxe, keramische tegels passen in elke woning, of u nu van een romantische, een landelijk of juist een strakke sfeer in huis houdt. De tegels zijn ideaal voor elke ruimte: de badkamer, het toilet, de keuken, maar ook in woongedeelten zoals de woonkamer en de slaapkamer. De mogelijkheden van tegels zijn onuitputtelijk en de tegels hebben nauwelijks onderhoud nodig.

Door de variëteit in kleur, formaat en verwerkingswijze kunt u uw eigen unieke woonstijl samenstellen. We helpen u graag bij het zoeken naar de perfecte combinatie.
Lingen Keramiek biedt u een breed assortiment aan met meer dan 2.000 verschillende wand- en vloertegels van hoge kwaliteit. We werken samen met alle toonaangevende merken, waaronder Mosa, Venis, Villeroy & Boch en Marazzi. Gegarandeerd dat daar de tegels tussen zitten die passen bij de sfeer die u voor ogen heeft.

Kom langs in een van onze showrooms, zodat we u kunnen helpen om een weloverwogen keuze te maken uit de talloze formaten tegels, striptegels, decortegels, mozaďektegels en vloertegels. Het resultaat is altijd volledig afgestemd op uw wensen en budget. U kunt een afspraak maken via onze online afspraken planner of door een van onze showrooms te bellen.

Aanvullend kunt u ook bij ons terecht voor ,PVC-vloeren, laminaat, houten vloeren, 3D wandpanelen, leren wandbekleding, schoonloopmatten en vloerkleden.
Openingstijden
 
Maandag : gesloten
Dinsdag : 09.00u-17.00u
Woensdag : 09.00u-17.00u
Donderdag : 09.00u-17.00u / 18.00u-21.00u
Vrijdag : 09.00u-17.00u
Zaterdag : 10.00u-15.00u
Zondag : gesloten
U kunt betalen met
 
Merken
 
Video
 
Brochures, Documenten, Links
 
 


Foto Gallery, klik aan om te vergroten