Kookwereld Goes
 
Amundsenweg 4
4462 GP  GOES,  regio ZEELAND
www.kookwereldgoes.nl 0113-219650
info@kookwereldgoes.nl 0113-232284
   
Omschrijving
 
Keukens bij Kookwereld Goes

Alles op het gebied van keukens en inbouwapparatuur bij kookwereld goes! Neem een kijkje op deze website om een kleine indruk te krijgen van ons assortiment keukens.U zoekt een keuken. Uw keuken om precies te zijn. De perfecte indeling, het ultieme design, de materialen die helemaal bij u passen. Maar heeft u dan echt een keuken? Want alleen met het design, de innovatie, de veelzijdigheid, de techniek en de duurzaamheid van ATAG apparatuur krijgt uw keuken het 'hart' die het verdient.

Kookwereld weet hoe moeilijk het is de juiste apparatuur bij uw keuken en uw kookwensen te vinden. Uw idee over uw (toekomstige) keuken is vaak compleet, maar de invulling van de apparatuur wellicht nog niet. En dat terwijl juist de apparatuur uw keuken helemaal af maakt! Van tevoren kunt u nadenken over bijvoorbeeld de gewenste kooktechniek, de functionaliteiten van een oven of juist een combi-magnetron, over het type afzuigkap en zelfs over de kleur van de apparatuur. Op deze pagina kunt u eenvoudig producten zoeken. Zo kunt u uw beslissingen in een vroeg stadium maken, zodat u goed voorbereid bij Kookwereld  komt.Wij hebben veel artikelen in onze showroom staan welke soms tegen showroom prijzen worden aangeboden op onze website.

Mocht het artikel niet meer in de showroom staan en moeten wij dit opnieuw bestellen dan zullen wij u de nieuwe prijs per email toe zenden,als u een getekende aankoopovereenkomst heeft zullen wij u uiteraard het artikel leveren voor de afgesproken prijs.
Openingstijden
 
Maandag : Op afspraak
Dinsdag : 10.00u-17.30u
Woensdag : 10.00u-17.30u
Donderdag : 10.00u-20.30u
Vrijdag : 10.00u-17.30u
Zaterdag : 10.00u-17.00u
Zondag : GESLOTEN
U kunt betalen met
 
Video
 
Brochures, Documenten, Links
 
 


Foto Gallery, klik aan om te vergroten