Tegelmaxx
 
Wegtersweg 36
7556 BR  HENGELO-OV,  regio TWENTE
www.tegelmaxx.nl 074-2502640
info@tegelmaxx.nl
   
Omschrijving
 
TEGELMAXX – TOPTEGELS VOOR BODEMPRIJZEN!

In Twente en ook ver daarbuiten is Tegelmaxx een bekend adres voor vloertegels, wandtegels, keramisch parket, natuursteen en al het materiaal dat met de toepassing van tegels te maken heeft.Het aansprekende verkoopmotto “Toptegels voor Bodemprijzen” maakt van Tegelmaxx een begrip in de wijde omtrek. Door het unieke adviestraject van Tegelmaxx waarin de klant optimaal begeleid wordt naar het maken van de juiste keuze zal de klant altijd het maximale gebruikersgemak ervaren.

Tegelmaxx is geen outlet, maar een speciaalzaak die haar assortiment op voorraad houdt. Dankzij de rechtstreekse inkoop uit binnen- en buitenland, de lage overheadkosten en minimale winstmarges, verkopen wij tegels van topmerken voor bodemprijzen.

Tegelmaxx staat niet bekend als trendsetter, maar brengt noviteiten in de tegelbranche vaak wel als eerste op de markt. Wij zijn hiertoe in staat, omdat er een frequent en direct contact is met onze leveranciers uit een groot aantal landen binnen en buiten Europa.

Wij leveren aan zowel particulieren als ook aan zakelijke relaties, projectontwikkelaars, vastgoedhandelaren, overheden en sportverenigingen die toptegels voor bodemprijzen willen.
Openingstijden
 
Maandag : 09.30u-18.00u
Dinsdag : 09.30u-18.00u
Woensdag : 09.30u-18.00u
Donderdag : 09.30u-20.00u
Vrijdag : 09.30u-18.00u
Zaterdag : 09.30u-16.00u
Zondag :
U kunt betalen met
 
Merken
 
Video
 


Brochures, Documenten, Links
 
 


Foto Gallery, klik aan om te vergroten