Ross keuken tegel en badkamerdesign
 
Herentalsweg 4b
5628 RD  EINDHOVEN,  regio EINDHOVEN
www.rosstegels.nl 040-2418624
info@rosstegels.nl 040-2418702
  
Omschrijving
 
Tegels van Ross, als u stŠŠt op kwaliteit

Een tegelvloer kopen is niet iets wat u iedere dag doet. Ter voorbereiding zult u er daarom ook regelmatig op uit gaan om ideeŽn op te doen en om u goed te laten adviseren. Dat juichen wij toe, want specialistisch advies draagt er absoluut toe bij dat uw uitgave ook daadwerkelijk een blijvend genoegen en een goede investering zal zijn.

Om bovengenoemde reden stellen wij alles in het werk om u al die facetten aan te reiken. Allereerst vindt u bij Ross een assortiment dat net zo groot als compleet is. Welke vloer- of wandtegel u ook zoekt, u vindt hem in onze showroom zeker in de kleur, maat en vorm die bij u past. Sterker nog. Dankzij de vele grote panelen met regelmatig wisselende patroonontwerpen doet u waarschijnlijk zelfs nog nieuwe ideeŽn op. Combineer dat met onze verregaande kennis op gebied van kwaliteit, hardheid, kleisoorten, slijtagevastheid, duurzaamheid en onderhoud van tegels, en de weg naar een perfecte keuze is voor u geplaveid....


Naast tegels leveren en installeren wij ook badkamers en ook voor alle andere renovatie binnenhuis kunt u bij ons terecht! Zo doen wij ook stukwerk, elektra, CV-installatie, etc, etc.
U vindt ons: J.F. Kennedylaan, afslag Bisschop Bekkerslaan, afslag Brussellaan, Herentalsweg.
Openingstijden
 
Maandag :
Dinsdag : 10.00u-17.30u
Woensdag : 10.00u-17.30u
Donderdag : 10.00u-17.30u
Vrijdag : 10.00u-20.00u
Zaterdag : 10.00u-16.00u
Zondag :
U kunt betalen met
 
Merken
 
Video
 


Brochures, Documenten, Links
 
 


Foto Gallery, klik aan om te vergroten