Wiecherink Bouwmaterialen
 
Nijverheidsweg 2a
6691 EZ  GENDT,  regio ARNHEM
www.wiecherink-gendt.nl 0481-421747
info@wiecherink-gendt.nl 0481-425036
  
Omschrijving
 
Tegels

Zoekt u nieuwe tegels voor de badkamer, keuken, woonkamer, bijkeuken of een andere ruimte in uw woning? Het uitzoeken van nieuwe tegels is niet eenvoudig. Wij hebben ons ontwikkeld tot speciaalzaak op het gebied van wand- en vloertegels.
De laatste tegeltrends

Wandtegels zijn leverbaar in allerlei soorten en maten. In onze collectie vindt u het laatste aanbod in wandtegels. Voor moderne tegels in XXL formaat bent u bij ons dus aan het juiste adres. Ook voor trendy wandtegels met bijzondere structuren neemt u een kijkje in onze collectie. Tegels met houtstructuur zorgen voor een warme sfeer in uw badkamer of keuken. Tegelijkertijd zorgen wandtegels met textielstructuur voor een echte eyecatcher in bijvoorbeeld uw woonkamer. Naast wandtegels met bijzondere structuren zijn er bij ons natuurlijk ook gladde tegels verkrijgbaar. Of u kiest voor witte, beige, taupe, antraciet of zwarte tegels: wij hebben de kleur die bij u past. Kom langs voor de laatste tegeltrends
Vloertegels van topmerken

Vloertegels hebben vaak meer structuur dan wandtegels. Dit komt omdat ze moeten voorkomen dat u uitglijdt in bijvoorbeeld de douche. Onze medewerkers kunnen u deskundig informeren over welke vloertegels geschikt zijn voor natte ruimtes. Ook onze vloertegels zijn verkrijgbaar in een variatie van kleuren, materialen, structuren en formaten. Erg populair zijn vloertegels van minimaal 60 x 60 centimeter, maar ook voor kleinere en grotere vloertegels kunt u terecht bij Wiecherink Bouwmaterialen. In ons assortiment vindt u kwalitatieve tegelmerken, zoals Sphinx, Kalystra, Marazzi en Ceramica Magica.
Virtuele ruimte ontwerpen met uw gekozen tegels
Openingstijden
 
Maandag : 07.30u-18.00u
Dinsdag : 07.30u-18.00u
Woensdag : 07.30u-18.00u
Donderdag : 07.30u-18.00u
Vrijdag : 07.30u-18.00u
Zaterdag : 08.00u-13.00u
Zondag :
U kunt betalen met
 
Merken
 
Video
 


Brochures, Documenten, Links
 
 


Foto Gallery, klik aan om te vergroten