Bouwcenter Blauwhoff BV
 
Aalsmeerderweg 225
1432 CM  AALSMEER ,  regio AMSTERDAM
Omschrijving
 
Bouwcenter Blauwhoff al 65 jaar de lokale specialist in hout- en bouwmaterialen!

Bouwcenter Blauwhoff is een specialist in hout en bouwmaterialen. De organisatie is opgericht in 1946, onder de naam ‘Bijl en Blauwhoff’. Wij hebben ons na vele jaren aangesloten bij de inkooporganisatie Veris. Veris vertegenwoordigt Bouwcenter aan de inkoopzijde. Bouwcenter, is een leverancier in bouwmaterialen en wij zijn een sterke partner voor bouwbedrijven, aannemers, afbouwbedrijven en particulieren.

Bouwcenter Blauwhoff is dit jaar compleet verbouwd. Voor de verbouwing hadden wij vier gedeeltes: ruwbouwmaterialen, de profshop, sanitair, hout en plaat. Doordat het zo verspreid was, was de bereikbaarheid niet optimaal. Door de nieuwe grote centrale balie is de bereikbaarheid perfect. Alle kennis zit nu op één plaats, waardoor de klant beter geadviseerd kan worden. Vooralsnog is het Sanitair nog een aparte afdeling.

Door de verbouwing heeft Bouwcenter Blauwhoff één shop gekregen van maar liefst 1400m2 waar je alles voor de bouw kunt vinden. Het assortiment bestaat uit ontelbare producten voor alle bedrijven in de bouwwereld, maar ook voor de ZZP-er en de consument. Wij hebben een groot opslagterrein waar alle bouwmaterialen direct ingeladen kunnen worden. Ook is er een mogelijkheid om materialen voor projecten in gedeeltes af te roepen die zorgt voor een grote flexibiliteit. Er is veel parkeergelegenheid en de ruime openingstijden maken het mogelijk om in alle rust kennis te maken met het bedrijf.

Kopen bij Bouwcenter Blauwhoff betekent gemak, snelle service en zekerheid.
Wij staan voor innovatieve producten en we bieden alleen een assortiment aan van hoogwaardige kwaliteit. Omdat we groot inkopen, kunnen we ook scherp verkopen. Dit merk je aan de concurrerende prijzen van de A-merken. Ook bieden wij veel producten aan onder het Bouwcenter-label tegen aantrekkelijke prijzen en van uitstekende kwaliteit.

Bouwcenter Blauwhoff hecht veel waarde aan kennisoverdracht en kennisvergaring. Wij zoeken graag en snel naar een oplossing. Om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en oplossingen, volgen medewerkers van Bouwcenter Blauwhoff regelmatig trainingen en cursussen. Naast de ophaalservice, kunnen wij ook leveren op de bouwplaats.
Openingstijden
 
Maandag : Gesloten
Dinsdag : 08.30u-17.00u
Woensdag : 08.30u-17.00u
Donderdag : 08.30u-17.00u
Vrijdag : 08.30u-17.00u
Zaterdag : 08.30u-17.00u
Zondag : Gesloten
U kunt betalen met
 
Merken
 
Video
 


Brochures, Documenten, Links
 
Foto Gallery, klik aan om te vergroten