Bouwcenter De Zeeuw
 
Slachthuiskade 30a
2685 LN  POELDIJK,  regio DEN HAAG
Omschrijving
 
Mogen wij ons even aan u voorstellen?

Wij zijn De Zeeuw bouwmaterialen, een professionele bouwmaterialenhandel en leveren u alle bouwmaterialen van A tot Z. Of u nu een aannemer bent of particulier, bij ons bent u van harte welkom!
Denkt u aan een kleine verbouwing, nieuwe badkamer, mooie tegelvloer of betreft het een groot nieuwbouwproject; wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes. Met ons ervaren personeel helpen wij u graag aan informatie, goede ideeŽn, adviezen en/of oplossingen bij problemen. Wij denken graag met u mee.

Tevens hebben wij een showroom van 900m2  met meer dan 2000 soorten wand- en vloertegels. Deze showroom is een inspiratiebron voor de mooiste badkamer- en tegelideeŽn en is  zeker een bezoekje waard!
Of het nu gaat om een toilet, bad, douchecabine, een whirlpool of stoomcabine, wij leveren u alleen de beste kwaliteit goederen waar uiteraard garantie op zit zodat u verzekerd bent van het gewenste eindresultaat.

Bent u op zoek naar goed gereedschap?
In ons profcenter hebben wij vrijwel het meeste gereedschap op voorraad, of kunnen het zo nodig voor u bestellen.

Wij beschikken ook over een wagenpark bestaande uit drie grote vrachtwagens waarmee wij de bestelde goederen in onze regio tot voor de deur bezorgen.

Dus of u nu alleen zand nodig heeft om uw straat op te hogen, uw woning wilt gaan verbouwen of een heel nieuw pand wilt bouwen, bij de Zeeuw bent u aan het juiste adres voor een waardig zakenpartner!
Openingstijden
 
Maandag : 08.00u-17.00u
Dinsdag : 08.00u-17.00u
Woensdag : 08.00u-17.00u
Donderdag : 08.00u-17.00u
Vrijdag : 08.00u-17.00u
Zaterdag : 08.00u-12.00u
Zondag :
U kunt betalen met
 
Merken
 
Video
 


Brochures, Documenten, Links
 
 


Foto Gallery, klik aan om te vergroten