Tegelhandel NatuursteenHelmond
 
2e tussendijk  3
5705 CE  HELMOND,  regio EINDHOVEN
Omschrijving
 
Wij stellen ons graag aan u voor. Wij zijn Natuursteenhelmond en wij zijn uw adres in natuursteen en keramische tegels op allerlei vlakken. Ons aanbod is ruim en de kwaliteitsstandaard is bij ons hoog. Wij selecteren voor onze klanten het materiaal en de soorten natuursteen zorgvuldig, zodat wij dag in dag uit het beste aanbod in huis hebben. Wij vinden het belangrijk dat u namelijk zo lang mogelijk kunt genieten van uw tegels. Daaronder rekenen wij vanzelfsprekend ook wandtegels, want die komen immers prominent terug in veel huishoudens. Ook in wandtegels is ons aanbod strekkend voor Eindhoven en omgeving.

Bent u dus op zoek naar natuursteen of keramische tegels, waar u zo lang mogelijk plezier van kunt hebben? U hebt ons gevonden, dus wij zien u heel graag terug in de showroom om een keuze te maken uit een groot assortiment natuursteen en keramische tegels. Op onze website krijgt u al een uitstekende indruk van ons aanbod in tegels!
Openingstijden
 
Maandag : op afspraak
Dinsdag : 12.00u-17.00u
Woensdag : 12.00u-17.00u
Donderdag : 12.00u-17.00u
Vrijdag : 12.00u-17.00u
Zaterdag : 10.00u-16.00u
Zondag : op afspraak
Aanbiedingen
 
Diverse partij verkopen met kortingen tot wel 50% , zie de rubriek op=op voor natuursteen tegelvloeren , wandtegels , mozaiektegels , terrastegels , sierlijsten enz enz.
U kunt betalen met
 
Merken
 
Video
 
Brochures, Documenten, Links
 
 


Foto Gallery, klik aan om te vergroten