De Tegelspecialist Leiden
 
Rooseveltstraat 5
2321 BK  LEIDEN,  regio LEIDEN
Omschrijving
 
Welkom,  

Wij bij De Tegelspecialist leiden staan er persoonlijk garant voor Dat u vindt wat u zoekt en er een eerlijke prijs voor betaald. De Tegelspecialist is een familiebedrijf en dat voelt u! ouderwetse service en aandacht staan er hoog in het vaandel. Wij vinden de klant nog steeds koning en bieden u graag dat beetje extra.

Bij de Tegelspecialist leiden vind u een riante toonzaal ingevuld met budgettegels, erkende luxemerken en alles wat daar tussen ligt. Wij maken ons er hard voor enkel kwaliteitsproducten te verkopen, dus uitsluitend 1st soort materiaal. Klachten over kwaliteit is dodelijk voor elke onderneming en doen daarom enkel zaken met fabrikanten die voldoen aan deze norm.

De Keuze is enorm! Keramische wanden en vloeren, Glasmozaďeken, buitentegels  en natuursteen; De Tegelspecialist leiden heeft het. Door het geregeld bezoeken van beurzen en fabrieken weten wij wat er speelt in tegelland en zijn wij in staat een divers en up to date assortiment te bieden voor elk budget en ieders smaak. Door onze lage overheadkosten en veelal rechtstreekse inkopen bij erkende fabrieken zijn wij in staat goede kwaliteit tegen eerlijke prijzen aan te bieden.

U bent van harte welkom.
Openingstijden
 
Maandag : 12.00u-17.00u
Dinsdag : 08.00u-17.00u
Woensdag : 08.00u-17.00u
Donderdag : 08.00u-17.00u / 19.00u-21.00u
Vrijdag : 08.00u-17.00u
Zaterdag : 09.00u-15.00u
Zondag :
U kunt betalen met
 
Merken
 
Video
 


Brochures, Documenten, Links
 
 


Foto Gallery, klik aan om te vergroten