Vloerencentrum Haaften
 
Rijthoek 3a
4175 LM  HAAFTEN,  regio UTRECHT
Omschrijving
 

ONDERHOUDSMIDDELEN

KERAMISCHE PARKET NIEUWSTE COLLECTIES 15% KORTING


Onze showroom blijft vernieuwen, door contant de trends te volgen wereldwijd, wij hebben 3000 soorten in de stylen van modern, rustiek en klassiek, wij hebben tegels en natuursteen voor vloer en wand, uitgebreide collectie voor badkamer en keukentegels, eindeloos te combineren stroken, mossaico van vloermateriaal, betonstuc in combinatie met tegels mooi voor in de badkamer wij maken een ontwerp voor uw badkamer compleet.

Ook hebben wij een zeer uitgebreide collectie laminaat, parket, PVC, natuursteen, vloerbedekking, kurk, marmoleum. isocore, betonstuc Door alles onder een dak aan te bieden, weten wij alle voor- en nadelen van alle vloeren, ook voor, vloerverwarmingen, onderhoudsadvies waar u van kunt profiteren bij onze zeer ervaren adviseurs. Wij onderscheiden ons door ervaren bouwkundige adviseurs, die alle constructieve zaken kunnen beoordelen, en niet alleen maar gauw verkopen, kwaliteit en service staan bij ons voorop. Kom kijken en ervaar zelf........

 - Wij komen desgewenst inmeten, aansluitingen en overgangen beoordelen, zodat ook de juiste keuze wordt gemaakt van plinten, dorpels etc. Want tenslotte valt of staat het eindresultaat met de juiste afwerking.

 - Tevens heeft onze tegelcollectie een metamorfose ondergaan, de nieuwe tegels zijn verwerkt op de vloer in de showroom en zijn te bezichtigen op de panelen in de kasten.

Het valt op dat, de formaten steeds groter worden, zelfs de afmetingen van 100x100cm behoort nu tot de mogelijkheden, maar vereist wel dat deze met 2 tegelzetters gelegd moeten worden,bijzonder geschikt voor een vloer in een nieuw bedrijfspand.

Ook architecten en aannemers weten de weg naar het ''Vloerencentrum Haaften'' te vinden en sturen hun klanten door, zodat onze showroom voor hun klanten beschikbaar wordt. Wij lopen voorop met de nieuwste collecties wat voor U een groot voordeel is. De nieuwe collectie volgt de trend van de modekleuren, zodat we naast de kleuren zwart, antraciet en grijs nu warme bruintinten tegenkomen, te vinden in onze nieuwe collecties, voor U geselecteerd uit honderden soorten, maar van ultieme kwaliteit zoals u van ons gewend bent, en daar zijn we wel een beetje trots op!

Openingstijden
 
Maandag : Op afspraak
Dinsdag : Op afspraak
Woensdag : Op afspraak
Donderdag : 10.00u-13.00u
Vrijdag : 10.00u-17.00u
Zaterdag : 10.00u-13.00u
Zondag : gesloten
Aanbiedingen
 
Betonlooktegel 60x60 2 kleuren grijs 29,95m2

Wij hebben meer dan 100 soorten houtlook planken in onze showroom

vloertegel 75x75 betonlook 2 kleuren nu 39,95 m2

wij hebben zeker 100 soorten/kleuren keramische parket houtlook tegels in onze showroom

600 m2 showroom met alle soorten vloeren, tegels wand en vloer natuursteen, laminaat, parket, PVC, tapijt, onderhoudsproducten, toebehoren, plinten lijmen kitten etc.
U kunt betalen met
 
Merken
 
Video
 
Brochures, Documenten, Links
 
 


Foto Gallery, klik aan om te vergroten