Vloerencentrum Haaften
 
Rijthoek 3a
4175 LM  HAAFTEN,  regio UTRECHT
Omschrijving
 

SPECTACULAIRE AANBIEDINGEN HEEL VEEL WAND&VLOERTEGELS VOOR 15,00M2

ONDERHOUDSMIDDELEN

KERAMISCHE PARKET NIEUWSTE COLLECTIES 15% KORTING


Onze showroom blijft vernieuwen, door contant de trends te volgen wereldwijd, wij hebben 3000 soorten in de stylen van modern, rustiek en klassiek, wij hebben tegels en natuursteen voor vloer en wand, uitgebreide collectie voor badkamer en keukentegels, eindeloos te combineren stroken, mossaico van vloermateriaal, wij maken een ontwerp voor uw badkamer compleet.

Ook hebben wij een zeer uitgebreide collectie laminaat, parket, PVC, natuursteen, vloerbedekking, kurk, marmoleum. Door alles onder een dak aan te bieden, weten wij alle voor- en nadelen van alle vloeren, ook voor, vloerverwarmingen, onderhoudsadvies waar u van kunt profiteren bij onze zeer ervaren adviseurs. Wij onderscheiden ons door ervaren bouwkundige adviseurs, die alle constructieve zaken kunnen beoordelen, en niet alleen maar gauw verkopen, kwaliteit en service staan bij ons voorop. Kom kijken en ervaar zelf........

 - Wij komen desgewenst inmeten, aansluitingen en overgangen beoordelen, zodat ook de juiste keuze wordt gemaakt van plinten, dorpels etc. Want tenslotte valt of staat het eindresultaat met de juiste afwerking.

 - Tevens heeft onze tegelcollectie een metamorfose ondergaan, de nieuwe tegels zijn verwerkt op de vloer in de showroom en zijn te bezichtigen op de panelen in de kasten.

Het valt op dat, de formaten steeds groter worden, zelfs de afmetingen van 100x100cm behoort nu tot de mogelijkheden, maar vereist wel dat deze met 2 tegelzetters gelegd moeten worden,bijzonder geschikt voor een vloer in een nieuw bedrijfspand.

Ook architecten en aannemers weten de weg naar het ''Vloerencentrum Haaften'' te vinden en sturen hun klanten door, zodat onze showroom voor hun klanten beschikbaar wordt. Wij lopen voorop met de nieuwste collecties wat voor U een groot voordeel is. De nieuwe collectie volgt de trend van de modekleuren, zodat we naast de kleuren zwart, antraciet en grijs nu warme bruintinten tegenkomen, te vinden in onze nieuwe collecties, voor U geselecteerd uit honderden soorten, maar van ultieme kwaliteit zoals u van ons gewend bent, en daar zijn we wel een beetje trots op!

Openingstijden
 
Maandag : Op afspraak
Dinsdag : Op afspraak
Woensdag : Op afspraak
Donderdag : 10.00u-13.00u
Vrijdag : 10.00u-17.00u
Zaterdag : 10.00u-13.00u
Zondag : gesloten
Aanbiedingen
 

Betonlooktegel grootformaat 80x80 39,95m2 5 kleuren

Keramisch houtlooktegels grootformaat 120x30 nu 39,95m2 12 kleuren
Wij hebben meer dan 60 soorten houtlook planken in onze showroom

vloertegels DHG 30x30 supertegel voor berging-garage-terras 15,00m2

vloertegel 75x75 betonlook vintage 4 kleuren nu 49,95 m2
vloertegel 60x60 29,95m2 betonlook vintage 2 grijs tinten deze is ook mooi op de wand in badkamer en toilet

wij hebben zeker 100 soorten/kleuren keramische parket houtlook tegels in onze showroom

600 m2 showroom met alle soorten vloeren, tegels wand en vloer natuursteen, laminaat, parket, PVC, tapijt, onderhoudsproducten, toebehoren, plinten lijmen kitten etc.
U kunt betalen met
 
Merken
 
Video
 
Brochures, Documenten, Links
 
 


Foto Gallery, klik aan om te vergroten