Troost Tegelhandel en Zetbedrijf
 
Skoon 10
1511 HV  OOSTZAAN,  regio ZAANSTREEK / WATERLAND
www.troosttegels.nl 075-6160187
info@troosttegels.nl 075-6700546
  
Omschrijving
 
Tegelhandel en -zetbedrijf Troost Tegelzetters is sinds 1952 een begrip in de Zaanstreek en omstreken. De architectenshowroom van Troost staat in Oostzaan. Breng ons vrijblijvend een bezoek, dan voorzien wij u graag van uitgebreid tegeladvies. Onze showroom is uitstekend bereikbaar. Uiteraard kunnen wij de door u gekozen tegels professioneel voor u plaatsen. Dit familiebedrijf wordt inmiddels geleid door de tweede generatie. Serge en Frank Troost zitten al 25 jaar in het vak en geven leiding aan vijf professioneel opgeleide tegelzetters, elk met een eigen specialisatie.

Troost Tegelzetters is altijd op zoek naar kwaliteitsmaterialen. Niet voor niets heeft ons merkenaanbod een internationaal karakter: wij zoeken overal ter wereld naar de beste merken. In principe kunnen wij alle tegelmerken leveren. Hieronder vindt u enkele van onze meest geliefde merken. Ook voor natuursteen en top design Italiaanse merken zoals Cotto D’este, Refin, Caesar etc., bent u bij ons aan het juiste adres!

Troost Tegelzetters is VCA-gecertificeerd en lid van branchevereniging BOVATIN. Bovendien leiden wij intern nieuwe tegelzetters op via opleidingsorganisatie Espeq. S_CO_Mosa Murals_LinesC_9a S_Solids_6060_07

Troost Tegelzetters werkt voor zowel particulieren als bedrijven. Ook voeren wij vastgoedonderhoud uit voor vastgoedmanagers en woningbouwcorporaties.
Openingstijden
 
Maandag : op afspraak
Dinsdag : op afspraak
Woensdag : op afspraak
Donderdag : op afspraak
Vrijdag : op afspraak
Zaterdag : op afspraak
Zondag :
Aanbiedingen
 
Wandtegel Roca Calypso 60x30 gekalibreerd beige van 42,70 voor 32,-
OP=OP
U kunt betalen met
 
Merken
 
Video
 
Brochures, Documenten, Links
 
 


Foto Gallery, klik aan om te vergroten