Bakkum & Krook – Tegels & Sanitair
 
Geesterweg 10
1911 NB  UITGEEST,  regio ALKMAAR
www.bakro.nl 0251-314750
info@bakro.nl 0251-311671
    
Omschrijving
 

Bij Bakkum & Krook kunt u terecht in de geheel vernieuwde showroom voor de nieuwste trends op het gebied van badkamers, sanitair, tegels en een ruime presentatie aan woonvloeren.


In 1961 werd een begin gemaakt aan een bedrijf wat later één van de grootste en compleetste tegel- en sanitair installateurs uit Midden- en Noord-Holland  zou worden. Wij kenmerken ons door het leveren van tot in de puntjes verzorgd vakwerk, zowel voor particulieren als voor aannemers in de bouw. De uiteenlopende badkameropstellingen en diverse tegelkasten in onze showroom spreken erg tot de verbeelding.


Bakkum & Krook heeft een belangrijk doel voor ogen: u een totaalpakket aan tegels en sanitair aanbieden, waarbij wij het nodige deskundige aankoopadvies geven, en desgewenst kunnen wij het in samenwerking met onze vakmensen voor u installeren. Wij kunnen alles realiseren op maat van uw wensen, met respect voor uw budget. In onze geheel vernieuwde showroom in Uitgeest kunnen wij u in alle facetten van dienst zijn: van ontwerpen tot het opnemen van het werk bij u thuis, van offreren tot aan planning, uitvoering en administratie.


Wij blijven altijd vooruit kijken, opzoek naar nieuwe trends en innovaties in de markt. Met ons brede assortiment aan tegels, sanitair en badkamermeubelen – van modern tot klassiek of mediterraan, van bescheiden tot luxueus – kan Bakkum & Krook aan ieders wensen voldoen. Ons enthousiaste en vakkundige team van adviseurs en ontwerpers staat voor u klaar om met u mee te denken bij de realisatie van uw plannen. Kom gerust eens langs of maak een afspraak. Naast de collectie van Bakkum & Krook vindt u in het Bad & Keuken Plaza ook keukens van Smits Keukens. Wij zien u graag tegemoet in onze showroom!

Openingstijden
 
Maandag : 09.00u-17.30u
Dinsdag : 09.00u-17.30u
Woensdag : 09.00u-17.30u
Donderdag : 09.00u-17.30u | 19.00u-21.00u
Vrijdag : 09.00u-17.30u
Zaterdag : 09.30u-17.00u
Zondag :
Aanbiedingen
 
Op onze website www.bakro.nl vindt u onze acties!
U kunt betalen met
 
Merken
 
Video
 
Brochures, Documenten, Links
 
 


Foto Gallery, klik aan om te vergroten