Oudolf jr. – Hollandse & Friese Witjes Amsterdam
 
Nieuwe Herengracht 97
1011 RX  AMSTERDAM,  regio AMSTERDAM
www.hollandsewitjes.nl 0314-381135
info@oudolf.nl
  06-16005000
Omschrijving
 
Oudolf jr is leverancier van authentieke bouwmaterialen, met als specialiteit oud-hollandse / Friese 'witjes'. Onze 'witjes' zijn replica's van Nederlandse wandtegels zoals die al vanaf de 16e eeuw gemaakt worden.

Bijzonder aan de witjes is de subtiele kleurschakering die je binnen één baksel aantreft. Behalve de bijna zuiver witte tegels zijn er tegels met een zweem van roze, andere neigen enigszins naar blauw, groen of grijs. Op een groter oppervlak zorgt dat voor een levendig effect.

Er was een bloeiende tegelcultuur in Nederland en de 'witjes' werden op grote schaal verwerkt in het interieur.Die oude tegels waren bovendien gecraqueleerd en voorzien van 'puntjes'. Zij zijn als het ware een van de kenmerken van authenticiteit.

De wandtegel die wij aanbieden kunnen wij in verschillende uitvoeringen leveren: in één kleur, of met kleurschakeringen met/zonder craquelé.

Graag sturen wij U geheel vrijblijvend onze bedrijfsbrochure toe. Het liefst ontvangen wij deze aanvraag per E-mail: info@oudolf.nl

Servicepunt Amsterdam - Alleen op vrijdag en zaterdag op afspraak!
Nieuwe herengracht 97, Amsterdam ( Pieter Oudolf 06-16005000)
Openingstijden
 
Maandag : alleen Hummelo
Dinsdag : alleen Hummelo
Woensdag : alleen Hummelo
Donderdag : alleen Hummelo
Vrijdag : Op Afspraak
Zaterdag : Op Afspraak
Zondag :
U kunt betalen met