CEAdesign Srl
 
Strada Cartigliana 125/C
36061  BASSANO DEL GRAPPA (VI),  ITALIE
www.ceadesign.it 0039 0424572309
info@ceadesign.it 0039 0424573121
    
Omschrijving
 
Bagno | Cucina | Outdoor | Ventilazione

De designproducten van CEA worden in Nederland verkocht door Instamat. Instamat is al jaren een bekende speler op het gebied van designradiatoren. Hierdoor is een goede relatie met de sanitairmarkt ontstaan. Door goed te luisteren naar de klant bleek dat de designproducten van CEA invulling geven aan de bestaande behoefte van de consument. Aspecten als de vraag naar pure materialen en soms gewaagd design zijn kenmerkend en spelen een belangrijke rol.

De CEA kranen en accessoires zijn vervaardigd van roest vast staal AISI 304 – 316. Dit geeft de producten een hoge karakteristieke vormgeving. De producten zijn duurzaam en uiterst hygiënisch. AISI 304 – 316 geeft een goede weerstand tegen kalk in het water en zoute mist. Hierdoor is dit materiaal uiterst geschikt voor scheepvaart, hotelsector en voor alle huizen aan zee.

Technologie  
De series NEUTRA, CIRCLE en SWITCH maken gebruik van de PWF (Pipe Water Fitting). De PWF is een inbouwdeel dat eenvoudige montage in de wand mogelijk maakt. Iedere PWF is voorzien van een kunststof kap met ingebouwde waterpas die montage vereenvoudigd. Daarnaast kunnen de leidingen en aansluitingen gecontroleerd worden op waterdichtheid voordat de mengkraan wordt gemonteerd. Na controle en afwerking van bijvoorbeeld de tegels kan de mengkraan simpelweg over de PWF worden geschoven en worden vastgezet. Op deze manier wordt er op ingenieuze manier invulling gegeven aan de behoefte van de installateur.

De series BAR, GRADI en POLO maken gebruik van de BOX. De BOX is een inbouwdeel die montage van een mengkraan of douche unit in de wand mogelijk maakt. De BOX is leverbaar in verschillende afmetingen, passend bij de mengkraan of douche unit. Door middel van de BOX kunnen aansluitingen en leidingen worden gecontroleerd op waterdichtheid voordat de uiteindelijke mengkraan of douche unit is gemonteerd. Na controle en afwerking wordt de mengkraan of douche unit gemonteerd op de BOX.
Video
 
Brochures, Documenten, Links
 
 


Foto Gallery, klik aan om te vergroten