Meissen Keramik GmbH
 
Fabrikstr. 9/10
01662  MEIßEN,  DUITSLAND
www.meissen-keramik.de 0049 35217220
info@meissen-keramik.de 0049 35217222990
 
Omschrijving
 
FILOSOFIE
Met aandacht voor detail - al 150 jaar

Fijne witte klei uit de streek rond Meissen en veldspaat zijn de belangrijkste onderdelen van die we produceren al voor 150 jaar nu zo robuust en elegant tegels. Het is de keramiek die onze geschiedenis bepaalt sinds de oprichting van de Meissen Thonwaaren en ovens in 1863 en de rekeningen in verband met de edele-beschermende glazuren en de hoogste normen van de verwerking van de Meissen tegel.
 
Maar we zijn niet alleen toegewijd aan de traditie. De naam van Meissen aardewerk is ook beschikbaar voor ecologische duurzaamheid, eigentijds design en vindingrijkheid. Het voordeel van onze klanten, zijn onze wandtegels in Duitsland geproduceerd worden gekenmerkt door hun uitstekende kwaliteit en een elegant design van, en de tegelvloer Meissen gemaakt van hoogwaardig aardewerk is ook overtuigend in hun pauze en vorstbestendigheid en mogelijk gemaakt door haar rectificatie, een uniforme gezamenlijke en een minimum beperkt onderhoud.
 
Door de ontwikkeling en voortdurende innovatie op het gebied tegels en door de stijgende verkoopactiviteiten en de voortdurende uitbreiding van het sanitair bedrijf, dat zal in de toekomst Meissen Keramik een van de toonaangevende full-service provider voor stijlvolle badkamer omgevingen.
Verkooppunten
 
DEMO 1 voorbeeld pagina
VELSERBROEK
KOL tegels
HAARLEM
Riny van de Water Tegelha
AVENHORN
Stoevenbeld Tegels
OVERDINKEL
Tegelcity Den Haag
DEN HAAG / 'S-GRAVENHAGE
Tegelhuysarnhem BV
ARNHEM
TegelOutlet Nijnsel
NIJNSEL
Tegeldomein
DENEKAMP
 


Foto Gallery, klik aan om te vergroten