Gigategelstore Hukon BV Tegels
 
Ettensebaan 19
4813AH  BREDA,  regio BREDA
Omschrijving
 
Welkom bij TEGELS Gigategelstore Breda

NU GROTE WINTER SALE 2017 OPRUIMING TEGELS AAN BODEMPRIJZEN! ALTIJD KOOPZONDAG!

Gigategelstore staat bekend als ťťn van de grootste tegel leverancier van de particuliere en zakelijke markt van Nederland en BelgiŽ.

Naast het gigantische assortiment tegels verkopen wij ook duurzaam laminaat en badkamer toebehoren zoals kranen, sanitair en bad-meubelen.

Doordat wij collectief inkopen onderscheiden wij ons door steeds de nieuwste trends op het gebied van vloeren en wanden in een breed assortiment aantrekkelijk geprijsd aan te bieden met directe cash en Carry of snelle levertijden.

Gigategelstore is dealer van een breed scala aan merken met uitsluitend 1e keus betaalbare tegels en overige materialen die uitvoerig getest en gecontroleerd zijn op deze kwaliteit zodat u 100% jarenlang zorgeloos kunt genieten van onze producten.

Een breed gamma van maar liefst 4500 soorten vloer en wandtegels in een rustiek of modern en retro design zijn leverbaar.

Wij denken graag met u mee in het ontwerpen en indelen van u woonkamer, badkamer, toilet, douche of iedere andere plaats met de kleurkeuze of combinatie van al u nieuwe tegels en toebehoren.

Graag tot ziens in onze winkels!
Openingstijden
 
Maandag : 12.00u-18.00u
Dinsdag : Gesloten
Woensdag : Gesloten (juli & augustus )
Donderdag : 10.00u-20.00u KOOPAVOND
Vrijdag : 10.00u-18.00u
Zaterdag : 10.00u-18.00u
Zondag : 12.00u-17.00u iedere week
Aanbiedingen
 
Altijd palletkorting of btw vrij tegels aankopen! tegels vanaf Ä 9.99 M≤
U kunt betalen met
 
Merken
 
Video
 
Brochures, Documenten, Links
 
 


Foto Gallery, klik aan om te vergroten