Gigategelstore Hukon BV Tegels
 
Ettensebaan 19
4813AH  BREDA,  regio BREDA
www.gigategelstore.com 076-7504980
breda@gigategelstore.com 076-7504987
   
Omschrijving
 
Gigategelstore Breda en Lier

Wij zijn ook altijd op zondag open van 12:00 - 17:00 met beide winkels.

Wij staan 100% garant voor een uitstekend advies, levering en garantie van kwaliteitstegels aan direct zeer nette prijzen zonder ongeloofwaardige opwaarderingen of kortingen als elders in de markt.
Graag denken wij met u mee in het ontwerpen en indelen van de door u te betegelen ruimten met de kleurkeuze of combinatie van al uw nieuwe tegels en toebehoren.

Door ons zeer uitgebreide assortiment tegels en tegel-toebehoren staan wij bekend als één van de grootste tegel leverancier van de particuliere en zakelijke markt van Nederland en België.

Naast het gigantische assortiment standaard tegels verkopen wij ook een breed scala aan merktegels of badkamer toebehoren zoals kranen, sanitair en bad-meubelen.

Tevens bent u bij ons voor hoogwaardig kwaliteitslaminaat met een diversiteit aan ondervloeren aan het juiste adres.
Doordat wij collectief inkopen onderscheiden wij ons door steeds de nieuwste trends op het gebied van vloeren en wanden in een breed assortiment aantrekkelijk geprijsd aan te bieden met directe Cash & Carry of zeer snelle levertijden.

Gigategelstore is gegarandeerd dealer van merken met uitsluitend eerste keus productie op alle tegels en overige materialen die uitvoerig getest en gecontroleerd zijn op deze kwaliteit.

Een breed gamma van maar liefst 4500 soorten betaalbare vloer en wandtegels in een rustiek of modern en retro design zijn leverbaar.
Wij denken graag met u mee in het ontwerpen en indelen van u woonkamer, badkamer, toilet, douche of iedere andere plaats met de kleurkeuze of combinatie van al u nieuwe tegels en toebehoren.

Wij werken met palletkortingen gebaseerd op groot inkoop waar u als consument van mee kan profiteren en zorgeloos jarenlang kunt genieten van uw droomtegels.
Elders een tegel naar uw keuze gezien? op vertoon van uw offerte maken wij graag voor u een concurrerend voorstel!

Tip!
Op zoek naar visgraat motief tegels? wij zagen iedere beschikbare gerectificeerde tegel in ons assortiment in ieder gewenst visgraat formaat voor € 34.99 per M² exclusief tegels.

Graag tot ziens in onze winkels!
Openingstijden
 
Maandag : 12.00u-18.00u
Dinsdag : Gesloten
Woensdag : 10.00u-18.00u Gesloten (juli & augustus )
Donderdag : 10.00u-18:00u
Vrijdag : 10.00u-18.00u
Zaterdag : 10.00u-18.00u
Zondag : 12.00u-17.00u iedere week
Aanbiedingen
 
Altijd palletkorting of btw vrij tegels aankopen! tegels vanaf € 9.99 M²
U kunt betalen met
 
Merken
 
Video
 
Brochures, Documenten, Links
 
 


Foto Gallery, klik aan om te vergroten