Gigategelstore Hukon BV Tegels
 
Ettensebaan 19
4813AH  BREDA,  regio BREDA
Omschrijving
 
Gigategelstore Breda Noord Brabant en Lier Regio Antwerpen BelgiŽ Uniek in prijs en kwaliteit!

De tegelwinkels die ook Iedere zondag open zijn van 12:00-17:00!

Restpartijen uitverkoop op = op tegels vanaf Ä 10,00 M≤ profiteert nu mee van onze magazijn leegverkoop! tegels aan absolute bodemprijzen!
Ook voor voordelige keramische terrastegels 2 cm dikte kunt u bij ons voordelig terecht vanaf Ä 29,99 m≤.

Tegelwinkel Gigategelstore Breda Nederland en de tegelwinkel Lier BelgiŽ staan bekend als ťťn van de grootste tegel leveranciers van de particuliere en zakelijke markt van Nederland en BelgiŽ met hoge kwaliteit tegels voor netto spotprijzen en levering in geheel Nederland en BelgiŽ met altijd direct de laagste prijs ongeacht hoeveel u nodig heeft.

Geen vreemde opwaarderingen met namaak kortingen maar direct de laagste prijs gebaseerd op palletkorting en volume-inkoop! Ook bij kleine afname voor bv badkamer, keuken of toilet.
Wij helpen u graag met de juiste tegel keuze voor het realiseren van uw project, zowel voor nieuwbouw als bestaande bouw.

Wij beschikken buiten het gigantische assortiment standaard tegels ook over een zeer breed betaalbaar assortiment exclusieve tegels van gerenommeerde merken zoals Keope, Flaviker, Sintesie, Imola, Piemme, de Ryck by Wesser, etc.
Maar ook voor patroontegels | designtegels | steen-strips Wall-cladding | kiezels | gigantisch groot assortiment keramisch houtlook parket, visgraatvloeren houtlooktegels en betonlooktegels | Altamira tegels | of natuursteen bent u bij ons aan het juiste adres.Graag tot ziens in ťťn van onze winkels.

Openingstijden
 
Maandag : 10.00u-18.00u
Dinsdag : Gesloten
Woensdag : 10.00u-18.00u Gesloten (juli & augustus )
Donderdag : 10.00u-18:00u
Vrijdag : 10.00u-18.00u
Zaterdag : 10.00u-18.00u
Zondag : 12.00u-17.00u iedere week
Aanbiedingen
 
Altijd palletkorting of btw vrij tegels aankopen! tegels vanaf Ä 9.99 M≤
U kunt betalen met
 
Merken
 
Video
 
Brochures, Documenten, Links
 
 


Foto Gallery, klik aan om te vergroten