Mega Concurrent
 
Markerkant 1130 Loods 11 
1316 AH  ALMERE,  regio FLEVOLAND
Omschrijving
 
De Mega Concurrent in Almere biedt u een ruime keuze badkamerproducten en laminaat tegen de scherpste prijs. Wij hebben alles op het gebied van badkamers, sanitair en laminaat.

In ons assortiment hebben wij altijd een ruim aanbod aan vloertegels, wandtegels en badkamertegels. Voor enkele tegels tot aan uw complete tegelvloer bent u bij ons aan het juiste adres. Met het aanschaffen van vloertegels van De Mega Concurrent in Almere kiest u niet alleen voor duurzaamheid en kwaliteit, maar ook voor sfeer en natuurlijk de scherpste prijs. Vloertegels zijn tegenwoordig verkrijgbaar in oneindig veel kleuren, formaten en structuren. Wij hebben ook een groot assortiment scherp geprijsde A-kwaliteit / 1e keus vloertegels bij ons in de winkel in Almere. De Mega Concurrent houdt het assortiment up-to-date door voortdurend op zoek te blijven naar nieuwe trends en stijlen.

Hebben wij het niet op voorraad? Dan zorgen wij ervoor dat het binnen twee weken voor u klaar staat. Het bezorgen van uw bestelling is in Almere gratis, daarbuiten vragen wij een kleine vergoeding.

De Mega Concurrent Tegels, Sanitair Laminaat uit Almere betekent voor u:

- Tegels en sanitair tegen de scherpste prijs
- Helder advies
- De allernieuwste collecties van 1e keus vloer-, wand- en badkamertegels
- De klant staat op 1

Nieuwsgierig naar ons assortiment en de mogelijkheden in vloertegels? Kom langs in onze showroom in Almere of bekijk het assortiment op deze site.
Openingstijden
 
Maandag :
Dinsdag : 09.30u-17.00u
Woensdag : 09.30u-17.00u
Donderdag : 09.30u-17.00u | Koopavond op afspraak
Vrijdag : 09.30u-17.00u
Zaterdag : 09.30u-16.00u
Zondag :
U kunt betalen met
 
Merken
 
Video
 
 


Foto Gallery, klik aan om te vergroten