Tegel en Sanitair Emmen
 
Buitenweg 65a
7811 JZ  EMMEN,  regio DRENTHE
Omschrijving
 
Tegel en Sanitair Emmen vierde op 19 december 2015 het feit dat het bedrijf één jaar bestaat. Na het succesvolle eerste jaar is er alle aanleiding tot een opwaardering in de vorm van een nieuw concept, waarbij het bestaande magazijn de uitstraling heeft gekregen van een fraaie showroom. “Daardoor komt alles nóg meer tot zijn recht”, benadrukt Matthijs Vonder.

En er is meer! Sinds kort is Tegel en Sanitair Emmen namelijk ook dealer van het gerenommeerde merk Sphinx: als oogstrelend sanitair, prachtige badkamermeubels, kortom het complete Sphinx scala.

Samen met de al aanwezige topmerken beschikt de onderneming nu over een wel zeer aantrekkelijk pakket en de gehanteerde prijzen mogen zondermeer als zeer gematigd worden gekwalificeerd.

Om de woonconsument verder tegemoet te komen, heeft Tegel en Sanitair Emmen afspraken gemaakt met een zevental Klusseniers, bekend van het TV programma ‘Help! Mijn man is klusser’. Vaklui die desgewenst de installatie van uw aankopen voor hun rekening nemen, inclusief het transport van de goederen naar uw huisadres.

Van stad Groningen tot ver in Overijssel worden diverse badkamers ingericht, veelvormige baden, mooie douchecabines, diverse toiletopstellingen, (design) radiatoren, betegeling, natuursteen, accessoires etcetera.
Mocht u na aankoop de installatie toch liever in eigen beheer houden, dan is dat natuurlijk ook prima. Gerard en Matthijs adviseren u graag!
Openingstijden
 
Maandag : 12.00u-18.00u
Dinsdag : 09.00u-18.00u
Woensdag : 09.00u-18.00u
Donderdag : 09.00u-21.00u
Vrijdag : 09.00u-18.00u
Zaterdag : 10.00u-17.00u
Zondag :
U kunt betalen met
 
Merken
 
Video
 
Brochures, Documenten, Links
 
 


Foto Gallery, klik aan om te vergroten