Vonder – Tegel en Sanitair Magazijn Emmen
 
Kapitein Grantstraat 32
7821 AR  EMMEN,  regio DRENTHE
Omschrijving
 
Bij Tegel en Sanitair Emmen geloven wij er in dat uw zoektocht en winkelervaring naar badkamers, tegels en sanitair vooral leuk en informatief moet zijn. Een dergelijke verbouwing in uw huis is immers nogal een verandering. Wij ontwerpen en plannen uw badkamer of toiletruimte in ons filiaal in Emmen en denken stap voor stap met u mee, waarbij u in controle bent over het eindproduct.

Tegel en Sanitair Emmen biedt maar liefst 1.000 M2 aan showroomruimte en zodra u bij ons binnen loopt, zult u merken dat de sfeer bij ons huiselijk, vriendelijk en gemoedelijk is. Onder het genot van een kopje koffie kan er rustig en op uw gemak gekeken worden naar een nieuwe badkamer, toiletruimte of tegels.

Met inbegrip van onze specialiteit op het gebied van montage wordt uw bestaande ruimte omgetoverd tot een design badkamer of toilet, geschikt voor een aangename en comfortabelere toekomst.

Ook op het gebied van tegelwerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres. Wij nemen alle tijd voor u als klant en bekijken en bespreken graag alle mogelijkheden met u.

Kom dus vooral langs bij Tegel en Sanitair Emmen.
Openingstijden
 
Maandag : 12.00u-18.00u
Dinsdag : 09.00u-18.00u
Woensdag : 09.00u-18.00u
Donderdag : 09.00u-18.00u
Vrijdag : 09.00u-18.00u
Zaterdag : 10.00u-17.00u
Zondag :
U kunt betalen met
 
Merken
 
Video
 
Brochures, Documenten, Links
 
 


Foto Gallery, klik aan om te vergroten