De Koning Tegelhandel
 
Bussele 20
5469 DT  ERP,  regio EINDHOVEN
Omschrijving
 
Twan de Koning is al jaren actief in de tegels en had een showroom in Boerdonk. Van daaruit bediende hij met zijn tegelhandel al klanten in Erp, Gemert, Uden, Veghel, Beek en Donk en Boekel. Wegens groei besloot hij in 2016 te verhuizen van Boerdonk naar een grotere en mooiere showroom in het centrum van Erp.

    “Er zijn zoveel ontwikkelingen in tegels, zoveel variaties in materialen en design en zoveel wensen van klanten. Mensen juist in dat product kunnen adviseren, maakt de tegelhandel voor mij het mooiste vak van de wereld.”

De kern van de collectie bestaat uit vloer- en wandtegels voor de woonkamer, keuken, badkamer en vensterbank. Maar daarnaast heb je bij ons ook heel veel keus in natuursteen, keramische tegels en budgettegels.

Je vindt hier merken die je nergens anders in de regio vindt. Zelf zijn we erg gecharmeerd van enkele Italiaanse merken: hoge kwaliteit, prachtig design en betaalbare prijzen. Dus ben je op zoek naar een goede, mooie tegel? Loop binnen of bel nu nog voor een afspraak.
Openingstijden
 
Maandag : op afspraak
Dinsdag : op afspraak
Woensdag : 09.00u-17.30u
Donderdag : 09.00u-17.30u
Vrijdag : 09.00u-17.30u
Zaterdag : 09.00u-16.00u
Zondag :
U kunt betalen met
 
Merken
 
Video
 


Brochures, Documenten, Links
 
 


Foto Gallery, klik aan om te vergroten