Studio de Jonge
 
Nijverheidsstraat 35
4458 AV  'S-HEER ARENDSKERKE,  regio ZEELAND
Omschrijving
 
Welkom bij Studio de Jonge, voor een bijzondere woonbeleving komt u naar Studio de Jonge. In onze toonzaal tonen wij u een breed en gevarieerd assortiment aan badkamers, keukens, tegels en deuren: “Totaalleverancier van A tot Z”.

Wij bieden u een compleet aanbod dat aansluit op ieder budget. Laat u inspireren in onze toonzaal. Jan de Troije en Marcel Kooi voorzien u graag van vakkundig advies; wij hebben ruim 25 jaar ervaring en bieden u creatieve oplossingen op maat.

Graag nodigen wij u uit in onze vernieuwde toonzaal om u te verrassen door onze creativiteit. Samen met u gaan we op zoek naar de stijl en sfeer waar u zich bij thuis voelt. Onze uitdaging is om het maximaal mogelijke voor u te realiseren. Ieder vertrek, hoe klein ook, weten wij steeds weer op unieke wijze in te richten. Zowel op designgebied als functionaliteit bent u bij ons aan het juiste adres. Advies op maat en binnen budget.


Tegels:   Bent u op zoek naar een nieuwe vloer en/of wandtegel, dan staat u voor een belangrijke keuze. Welke uitstraling moet de tegel hebben? Aan welke eisen moet hij voldoen? Vragen waarop wij u graag antwoord geven. Wij hebben een gedegen productkennis en jarenlange ervaring. Samen met u zoeken we naar de beste mogelijkheden.
“Het tegelwerk is de finishing touch van uw interieur.”

Badkamers:   Het besluit om een nieuwe badkamer en of toiletruimte aan te schaffen is vaak een weloverwogen keuze. Als deze eenmaal genomen is, gaat u zich verdiepen in het overweldigende aanbod van de materialen. “Uw badkamer is natuurlijk pas echt af als alle elementen een eenheid vormen.”

Keukens:   In de keuken wordt tegenwoordig allang niet meer alleen gekookt; het is vaak de meest bewoonde ruimte in het huis. Een leefkeuken is natuurlijk pas echt af als alle elementen een eenheid vormen. Het aanrecht, het kookgedeelte, de keukenkasten en het eetgedeelte zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. “Uw keuken is natuurlijk pas echt af als alle elementen een eenheid vormen.”


Daarom hebben we in onze showroom, naast een tiental toonzaalopstellingen, ook een compleet ingerichte modelwoning voorzien van luxe keuken, woonkamer, badkamer en toiletruimte. Hier kunt u zich een totaalbeeld vormen van de vele mogelijkheden op het gebied van interieurdesign op maat. Heeft u eenmaal uw keuze gemaakt, dan bieden we u bovendien de mogelijkheid aan om montage door specialisten uit te laten voeren.
Openingstijden
 
Maandag :
Dinsdag : 09.00u-17.30u
Woensdag : 09.00u-17.30u
Donderdag : 09.00u-17.30u
Vrijdag : 09.00u-17.30u
Zaterdag : 09.00u-16.00u
Zondag :
U kunt betalen met
 
Merken
 
Brochures, Documenten, Links
 
 


Foto Gallery, klik aan om te vergroten