login

klanten informatie

Correspondentieadres: De Zeiler 38
1991 ME VELSERBROEK Nederland, regio
023-8443909
06-25148328

Als je ingelogd bent verschijnt er een welkom tekst. Lees deze goed door om de omschreven “tips & tricks” goed te begrijpen en niets van zichtbaarheid in de branches bij TEGELS.NL te missen. Stel jezelf de vraag in welke branches jouw bedrijf past en waar jouw doelgroep op filtert!

Indien een uitbreiding van de branches gewenst is waarna het bedrijf nog beter gevonden kan worden, klik dan voor menu “Organisatie”. Vink hier de branches aan die bij het bedrijf passen. Klik op opslaan en tegen geringe kosten is het bedrijf zichtbaar onder een specialisme waar door onze vele bezoekers op gefilterd kan worden.

Je kunt de timeline (tijdlijn) gemakkelijk bijhouden, door dagelijkse werkzaamheden of afbeeldingen van de merken in de showroom te laten zien, uiteraard met een omschrijving. Dit is de beste optie voor vindbaarheid van jouw pagina bij TEGELS.NL en in GOOGLE!

Indien je gebruik maakt van het sociale media kanaal TWITTER voor het bedrijf, dan bestaat de mogelijkheid om twitterberichten automatisch (door) te plaatsen op de timeline van jouw TEGELS.NL pagina.

Mocht je niet veel tijd hebben dan kan zelfs de datum voor "berichten" uitgezet worden, zodat timeline berichten op jouw TEGELS.NL pagina als tijdloos worden bestempeld. Dit kan allemaal geregeld worden binnen menu “Instellingen”.

Voor toelichting kun je een belafspraak met mij maken: geef dan even een datum op of bel ons (023-8443909) gewoon even op en als je het antwoordapparaat aantreft, spreek dan in en we bellen je z.s.m. terug :)

 

Foto gallerij