login

KIZIL Exclusive - Tegels, Sanitair & Aannemersbedrijf

De la Reyweg 208
2571 GH DEN HAAG Nederland, regio Den Haag
070-3468447

KIZIL Exclusive is een familiebedrijf opgericht in 2009 en is gevestigd met 2 filialen in Den Haag. Wij staan bekend om het leveren van de mooiste en kwalitatief hoogwaardige vloertegels, wandtegels, badkamertegels, sanitair, marmer mozaiek en marmer steenstrips. 

Wij zijn een gespecialiseerde aannemersbedrijf met ruim 32 jaar vak ervaring. We werken met een breed vakbekwaam team en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialiteiten. Ook zorgen wij ervoor dat ieder klus naar uw volle tevredenheid worden uitgevoerd.

Wij leveren al onze producten rechtstreeks uit eigen voorraad. Bij ons heeft u dus GEEN Deadline! Onze medewerkers helpen u graag bij het realiseren van uw wensen. 

Openingstijden

Maandag : 09.00u-18.00u
Dinsdag : 09.00u-18.00u
Woensdag : 09.00u-18.00u
Donderdag : 09.00u-18.00u
Vrijdag : 09.00u-18.00u
Zaterdag : 10.00u-18.00u
Zondag : Gesloten

U kunt betalen met

            

Foto galerij

Product in de aandacht ⚡

𝐆𝐚𝐫𝐝𝐞𝐧 𝐬𝐞𝐚𝐬𝐨𝐧 𝐡𝐚𝐬 𝐬𝐭𝐚𝐫𝐭𝐞𝐝👨‍🌾! Wij hebben een prachtige keramische #betonlook #tuintegel genaamd “𝐓𝐢𝐭𝐚𝐧 𝐀𝐧𝐭𝐫𝐚𝐜𝐢𝐞𝐭 𝐌𝐚𝐭 𝟔𝟎𝐱𝟔𝟎𝐜𝐦” mogen leveren en aanleggen voor een klant in Den Haag. #kizilexclusive #indoor #outdoor

#fyp #foryoupage #tegels #keramischetegels #vloertegels #betonlook #betonlooktegels #tuintegels #buitentegels #tegelvloer #tegelvloeren #veranda #overkapping #tuin #tuininspiratie #garden #gardeninspiration #interieur #interieurstyling #exterieur #exterieurdesign #bahçe #bahçedekorasyonu #bahcetaslari #interieurinspiratie #wooninspiratie #vloeren #denhaag

Vloerverwarming & Vloertegels

Echte luxe ervaar je met vloerverwarming en dat is een van de specialiteiten van KIZIL Exclusive. Vloerverwarming is zeer aangenaam voor woningen, in ieder jaargetijde. Een verwarmde stenen vloer is duurzaam en bespaart energiekosten en is bij KIZIL Exclusive zeer scherp geprijsd.

Vloerverwarming kan in allerlei ruimtes worden toegepast, zowel in huizen als in bedrijfspanden. Veel mensen kiezen voor vloerverwarming in de woonkamer, maar het kan bijvoorbeeld ook een oplossing zijn voor de badkamer. Het type vloer speelt hierbij een grote rol.

Meer informatie: https://kizilexclusive.nl/aannemersbedrijf/vloerverwarming 

Controleren is beter!

Wij leveren jarenlang kwalitatief en hoogwaardige producten zoals tegels, marmer en sanitair rechtstreeks uit eigen voorraad.

Regelmatig controleren wij persoonlijk de productie van onze producten door de hele wereld omdat wij kwaliteit SUPER belangrijk vinden. 

Badkamers & Sanitair

Tijd voor een nieuwe badkamer of toilet? KIZIL Exclusive is gespecialiseerd in het renoveren van diverse soorten en maten badkamers. Bij KIZIL Exclusive in Den haag kunt u alles vinden voor uw badkamer en toilet.

Alle materialen die wij leveren, kunnen worden aangebracht door onze eigen vakkundige medewerkers. Dat maakt ons bedrijf uniek. Onze medewerkers helpen u graag bij het realiseren van uw wensen.

 

Keramische Tegels

KIZIL Exclusive in Den Haag staat bekend om het leveren van de mooiste en kwalitatief hoogwaardige vloertegels, wandtegels en badkamertegels uit eigen voorraad.

Alle materialen die wij leveren, kunnen worden aangebracht door onze eigen vakkundige tegelzetters. Dat maakt ons bedrijf uniek.

 

Marmer Mozaïek & Steenstrip

KIZIL Exclusive in Den Haag levert een breed assortiment aan marmer mozaïek en marmer steen strips voor zowel het interieur & exterieur. Wij produceren stijlvolle natuursteenproducten uit hoogwaardige marmer.

Alle materialen die wij leveren, kunnen worden aangebracht door onze eigen vakkundige medewerkers. Dat maakt ons bedrijf uniek.