login

KIZIL Exclusive - Tegels, Sanitair & Aannemersbedrijf

De la Reyweg 208
2571 GH Den Haag Nederland, regio Den Haag
070-3468447

Wie zijn wij?

KIZIL Exclusive is een familiebedrijf opgericht in 2009 en is gevestigd met 2 filialen in Den Haag. Wij staan bekend om het leveren van de mooiste vloertegels, wandtegels, badkamertegels, sanitair, marmer mozaïek en marmer steenstrips.

Wist u dit al?

Tevens zijn wij een gespecialiseerde aannemersbedrijf met ruim 32 jaar vak ervaring. Wij zorgen er voor dat ieder klus naar uw volle tevredenheid wordt uitgevoerd. Wij denken graag met u mee!

Eigen voorraad

Wij leveren al onze producten uit eigen voorraad. Eerst zien wat je koopt dat spreekt al onze klanten aan. Deadline bij KIZIL Exclusive? dat bestaat niet! Wij helpen u graag in een van onze vestigingen in Den Haag. 

Openingstijden

Maandag: 09.00u-18.00u
Dinsdag: 09.00u-18.00u
Woensdag: 09.00u-18.00u
Donderdag: 09.00u-18.00u
Vrijdag: 09.00u-18.00u
Zaterdag: 10.00u-18.00u
Zondag: Gesloten

Webshop & Voorraad

U kunt betalen met

               

Foto gallerij

Badkamers & Sanitair bij KIZIL Exclusive

4-10-2022

Tijd voor een nieuwe badkamer of toilet? KIZIL Exclusive is gespecialiseerd in het renoveren van diverse soorten en maten badkamers/toiletten. Bij KIZIL Exclusive vind u alles voor uw badkamer en toilet van douchewanden tot toiletten en van handdoekradiatoren tot kranen en veel meer. 

Onze medewerkers helpen u graag bij het realiseren van uw wensen. Wij helpen u graag verder in een van onze filialen in Den Haag. Wij denken graag met u mee! Neem contact met ons op

Keramische Tegels bij KIZIL Exclusive

28-09-2022

Bent u op zoek naar een tegelleverancier in Den Haag en omstreken? KIZIL Exclusive staat bekend voor het leveren van de mooiste vloertegels, wandtegels, badkamertegels, sanitair, marmer mozaiek en marmer steenstrips.

Bovendien staan wij bekend met de scherpste prijzen en al onze producten komen ook nog eens uit eigen voorraad. U heeft alle keuze waarmee u het interieur en exterieur van uw dromen realiseert. Hier zorgt het ruime aanbod van KIZIL Exclusive voor.

U kunt ons gehele assortiment online bekijken of komt u gerust langs in één van onze showrooms in Den Haag.

Mozaïek & Steenstrip bij KIZIL Exclusive

28-09-2022

KIZIL Exclusive in Den Haag levert een breed assortiment aan marmer mozaïek en marmer steenstrips voor zowel het interieur als het exterieur. Wij produceren stijlvolle natuursteenproducten uit hoogwaardige marmer en zijn gespecialiseerd in wand- en gevelbekleding.

De grondstoffen worden veelal uit eigen steengroeven, duurzaam gewonnen met respect voor de omgeving en in overeenstemming met de leefgemeenschappen. In onze productiefaciliteiten worden ze op ecologisch verantwoorde wijze verwerkt tot esthetische mozaiek en streenstrips. 

Klik hier voor de website over Mozaïek & Steenstrips

Op een zondag ✨!

28-09-2022


Wij hebben vandaag een prachtige badkamer compleet mogen opleveren voor een klant in Den Haag.

Bezoek alvast onze website

Alstublieft ✨!

28-09-2022

Wij hebben vandaag een tegelvloer genaamd “New Sunset Onice 60x120cm” & vloerverwarming mogen leveren en aanleggen voor een klant in Rotterdam.

Bezoek alvast onze website

 

Hola ✨!

28-09-2022

Wij hebben een prachtige toiletruimte compleet mogen opleveren voor een klant in Den Haag.

Badkamers & Toiletten vragen duurzame materialen. Bij KIZIL Exclusive heeft u de keuze uit vele soorten. Is uw badkamer toe aan een renovatie? Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van diverse soorten en maten badkamers.

Bezoek alvast onze website