login

Meester in Tegels

Moerheimstraat 85
7701 CC DEDEMSVAART Nederland, regio Zwolle
0523–785108

Bij Meester in Tegels krijg je altijd een advies op maat en houd ik rekening met jouw wensen! Bekijk het uitgebreide assortiment tegels, we hebben keuze genoeg! Naast tegels hebben wij ook producten, gereedschap en onderhoud voor tegels. Een compleet pakket! Bij Meester in Tegels ben je altijd op het juiste adres.

Openingstijden

Dinsdag: 09.00u-17.00u
Woensdag: 09.00u-17.00u
Donderdag: 09.00u-17.00u
Vrijdag: 09.00u-17.00u
Zaterdag: 09.00u-15.00u

Nieuws

U kunt betalen met

               

Foto gallerij

GOUD

21-05-2022

Goud 💛 is helemaal hot! Goud geeft een heel chique en dure uitstraling aan je badkamer, keuken of toilet. Goud is niet alleen chic het is ook heel goed te combineren met zwart, wit, hout en marmer. Een hotel chique gevoel gewoon bij je thuis!

We hebben langwerpige en vierkante tegels in diverse maten! De tegeltjes zijn direct leverbaar dus geen lange wachttijden! Zien wij je snel?

Vind je goud een beetje te heftig? En wil je liever een andere kleur? Dat kan! Wij hebben o.a. ook groen, blauw, roze en gewoon zwart en wit!

Kom snel langs

Tegels in de aandacht: Ecoceramic | REBEL ♡

8-01-2022

Sterk, resistent en met karakter, dit is de nieuwe Rebel-collectie, geïnspireerd op de puurste industriële stijl. Met cement als basis om een ​​moderne en gezellige sfeer te creëren.

WANDTEGELS ❣

19-10-2021

Kleine wandtegels zijn helemaal in! Je hebt ze in het vierkant, langwerpig, driehoek, hexagon en ga zo maar door. Allemaal verschillende kleuren en maten. Vooral in toiletten, badkamers en in de keuken zie je veel kleine wandtegels terug. 

🔸

Benieuwd naar het assortiment? Neem eens een kijkje op www.meesterintegels.nl/wandtegels of kom langs. Ik geef je graag advies❣

KERAMISCH PARKET ❣

19-10-2021

Keramisch parket heeft de uitstraling van een houten vloer, maar heeft veel voordelen ten opzichte van een echte houten vloer. Keramisch parket is in hoge mate slijtvast en krasvast, je hoeft dus niet meer te schuren zoals bij echt hout. Het onderhoud is vrij eenvoudig, met speciale tegelvloerreiniger en een dweil heb je je vloer in een handomdraai schoon. Daarnaast kun je keramisch parket perfect combineren met vloerverwarming en -verkoeling. Je hebt optimaal rendement van je energiebron. Een natuurlijke houten uitstraling, maar met de voordelen van tegels. Perfect voor in je woonkamer, keuken, badkamer en toilet.

🔸

Ben je op zoek naar keramisch parket of andere tegels? Of wil je graag advies? Kom eens langs aan de Moerheimstraat 85 in Dedemsvaart of neem een kijkje op onze website.

WELKOMSACTIE ❣

19-10-2021

Om de opening van Meester in Tegels te vieren krijg je de hele maand oktober en november 𝟐𝟎% 𝐤𝐨𝐫𝐭𝐢𝐧𝐠 op het gehele assortiment! Grote voorraad, dus direct leverbaar❣

🔸

Bijvoorbeeld: Tijdloze vloertegel Rock (natuursteen look) 45x45 cm van €24,95 nu voor maar €12,50 of een mooie marmerlook wandtegel (glans) 25x33 cm van €19,95 voor €10! 

🔸

Kom eens langs of bezoek de website