login

tegels.com

Nijverheidsweg 17
5061 KK OISTERWIJK Nederland, regio Tilburg
013-5220014

Inspiratie opdoen of Kennis vergaren!

Wilt u inspiratie opdoen of Kennis vergaren, dan bent u bij Tegels.com aan het juiste adres! Online kunt u inspiratie opdoen in onze Inspiratiemodule, kies een ruimte en een stijl of alleen een bepaalde kleur. Dan krijgt u alle relevante sfeerfoto's te zien! Ook kunt u online in onze showroom kijken, 700m², maar hier blijft het niet bij! Onze showroom wordt namelijk verbouwd en hier komen een heel wat m²'s bij!

Maar liever nog komt u naar Oisterwijk om dit allemaal live mee te maken, onze mensen hebben er zin in om u te adviseren en inspireren.

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10.00u-18.00u
Woensdag: 10.00u-18.00u
Donderdag: 10.00u-18.00u
Vrijdag: 10.00u-20.00u
Zaterdag: 10.00u-17.00u
Zondag: Gesloten
 
***RIVM voorzorgsmaatregelen nemen wij uiteraard in acht***

Nieuwsberichten

U kunt betalen met

            
VIDEO: sauna, infraroodlounge en stoomcabine

Foto gallerij

Vrolijk voorjaar: de nieuwste SOLOSTONE buitentegels ❣

De nieuwe collectie SOLOSTONE vtwonen buitentegels by Douglas & Jones is nu te bewonderen bij de dealer. In maar liefst 22 kleuren en 8 dessins biedt de collectie een buitentegel voor elke plek. SOLOSTONE is dé ultieme oplossing om de mooiste keramische vloertegels nu ook heel eenvoudig buiten op je terras, veranda of patio te verwerken.

🔵 Uniek in formaat én dikte

Mix en match er op los met deze stoere XL-tegels in 70×70 cm, zoals de serie Waves. Uniek in maat en dikte want deze buitentegels hebben een volkeramische massa van maar liefst 3,2 cm! De uni tegels maken ze je buitenvloer al een bijzondere plek om te vertoeven, maar wil je echt iets speciaals dan mix je ze met de fraaie dessintegels. Om naar te blijven kijken. Bovendien zorgt de oppervlakte en de dikkere massa voor meer stabiliteit en maakt het ook nog eens gemakkelijker te verwerken. Voor een strakke en solide buitenvloer.

🔵 Nieuwe kleurtinten 70×70

Nieuw dit buitenseizoen: de series Waves, Clouds, Chateau, Dark Travertine en Composite Mix. Prachtige nieuwe kleurtinten en structuren waarmee je de mooiste plekken buiten creëert. Zoals met de nieuwe serie Composite. Voor een klassieke buitenvloer met een moderne twist. De retro-uitstraling zorgt voor een stoer en robuust karakter van je (dak)terras.

Een strakke vloer begint met een vlakke ondergrond. 

🔵 Deze maken wij het liefste zelf zodat we de vlakheid volledig onder controle hebben.
Voor deze klant verzorgden we ook het slopen van de oude vloer en het plaatsen van de vloerverwarming.
Komende week gaan we er een prachtige 120x120cm vloertegel inleggen.

#vloertegel #120x120 #tegelvloer #vloerverwarming #dekvloer #grondleggervansfeer #tegelscom

WELLNESS in de showroom van tegels.com

🔵 Vol trots nemen wij u mee langs de wellnessopstelling in onze showroom. Roel Smits legt uit wat de mogelijkheden zijn en presenteert de mooie stoomcabine, sauna en infraroodlounge.

Nieuwe trends gespot in Italië

We hebben weer een hoop moois gespot op de Cersaie beurs in Bologna. Hier alvast een impressie van een nieuwe collectie! We volgen met passie de nieuwe trends, welke te bezichtigen zijn in onze showroom!

#tegels #wandtegels #vloertegels #tilburg #Oisterwijk #nieuwetrends

Original Style tegels

De nieuwe mozaïeken van het merk Original Style zijn binnen.😍🤩

2e Pinksterdag geopend van 12.00u-17.00u

Helaas geen terrasweer vandaag, maar wel heeeeerlijk weer om inspiratie op te doen voor je badkamer, woonkamer, tuin of toilet.
#tegels #sanitair #2epinksterdag #grondleggervansfeer #tegelscom #oisterwijk

Project in de aandacht

De combinatie van marmerlook tegels en zwart sanitair is erg fraai in deze badkamer 🤍🖤

#tegels #marmerlook #zwartekranen #sanitair #tegelscom #grondleggervansfeer #porcelanosa #oisterwijk

Project in de aandacht

Vandaag ronden we weer een mooie woonkamervloer en toilet af 😍 We wensen de bewoners heel veel woonplezier ❣ #tegels #houtlook #visgraatvloer #visgraat #grondleggervansfeer #tegelscom #oisterwijk

vtwonen tegelcollectie by Douglas & Jones

Exclusief verkrijgbaar bij tegels.com: de vtwonen tegelcollectie by Douglas & Jones. Een veelzijdige collectie helemaal van nu, tot stand gekomen in nauwe samenwerking tussen Douglas & Jones en de stylisten van vtwonen. De verschillende tegelseries kun je naar hartenlust mixen om je huis een bijzondere uitstraling te geven. Zoals met de serie Classic. Deze tegelserie biedt een klassiek marmerdessin in een nieuw jasje. In zowel basic matte tinten als een glanzende variant zorgen de tegels voor een bijzonder marmereffect. Op een speelse wijze én een tikkie gedurfd geven ze je interieur een moderne knipoog naar het verleden! 
vtwonen fotografie: Sjoerd Eickmans, styling: Kim van Rossenberg, vtwonen en Daniëlle Verheul
#vtwonentegels #douglasjonesnl #tegelscom #grondleggervansfeer

Het Urinoir

We hebben er weer eentje klaar die je door een ringetje kunt halen! 😍💪

Alles in 1 hand!

Deze klant is ook erg blij met de grondlegger van sfeer uit Oisterwijk. 😁😍💪

Motto by Mosa

Onlangs is onze Motto by Mosa shop gestyled en opgeleverd. Het eindresultaat is verbluffend mooi.🤩😍

Prachtige badkamer opgeleverd

Deze prachtige badkamer leverde we begin deze maand op. We zijn heel trots op het eindresultaat en bedanken onze klant voor de mooie opdracht.