login

Koolschijn Showroom

Rotterdamseweg 352
2628 AT DELFT Nederland, regio Den Haag
015-2517171

Bij Koolschijn heeft u alle gelegenheid om ideeën op te doen. Er staan maar liefst 40 badkamer opstellingen van uitsluitend gerenommeerde merken. De showroom biedt een omvangrijk assortiment badkamers van klassiek tot strak en modern. Onze sanitairadviseurs bieden met hun ervaring een betrouwbaar en deskundig advies en ontwerpen uw badkamer op maat. Zo wordt de badkamer volledig afgestemd op uw wensen en mogelijkheden. Van advies tot volledige afhandeling.

Met de tegels van Koolschijn haal je het beste in huis. Ze zijn niet alleen mooi; ze voldoen ook aan strenge kwaliteitseisen. Laat je de tegels van Koolschijn ook nog zetten door de vakman, dan kun je verzekerd zijn van een prachtig resultaat. Komt u gerust eens een kijkje nemen in onze uitgebreide showroom: u bent altijd welkom! Ook kunt u vrijblijvend een afspraak maken met één van onze adviseurs, zodat u deskundig en uitvoerig geholpen wordt.

Openingstijden

Maandag: 08.00u-17.00u
Dinsdag: 08.00u-17.00u
Woensdag: 08.00u-17.00u
Donderdag: 08.00u-17.00u
Vrijdag: 08.00u-17.00u
Zaterdag: 08.30u-16.00u

Producten

U kunt betalen met

         

Foto gallerij

Trends

In deze badkamer komen meerdere trends samen. Gekleurde kranen, organische vormen, matte materialen en marmerlook tegels. 😍
Fijne dag 😎

Uitsluitend geopend op afspraak

Tijdens de persconferentie van dinsdag 20 april hebben we te horen gekregen dat vanaf 28 april de winkels weer zonder afspraak bezocht mogen worden. Voor uw en onze veiligheid zullen wij, ook na 27 april, uitsluitend op afspraak geopend zijn. In verband met het maximum aantal bezoekers laten wij maximaal 2 personen per afspraak toe. 

Onze showroom is geopend op afspraak!

Onze showroom mag op afspraak bezocht worden. Per afspraak laten wij maximaal 2 personen toe. Om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen werken wij in blokken van 1,5 uur. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Aangezien wij een beperkt aantal klanten in onze showroom mogen toelaten, zullen wij nog steeds digitale afspraken en huisbezoeken aanbieden. Voor de showroom- en huisbezoeken hanteren wij de richtlijnen van de overheid:

  • Handen schudden doen we even niet.
  • Graag gepaste afstand houden.
  • Bent u of iemand uit uw gezin verkouden of koortsig? Dan vragen wij u thuis te blijven. Wij plannen graag in overleg een nieuwe afspraak in.
  • Wij maken regelmatig onze deurknoppen en pinautomaten schoon.
  • Het kan zijn dat de bezetting op dit moment niet optimaal is, we vragen hiervoor uw begrip.

Neem contact op via 015 - 251 71 71 en plan uw (online) afspraak.

Kopen begint thuis!

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer en/of tegels❓ Plan nu een online adviesgesprek. 💻 Onze verkopers nemen je graag virtueel mee door onze showroom. Door middel van (video)bellen worden alle wensen geïnventariseerd, om dit vervolgens om te zetten naar een mooi plan.

Neem contact op voor een online adviesgesprek 😃👍 

Nieuw in de showroom

Er wordt hard gewerkt in de showroom aan de Rotterdamseweg in Delft. Afgelopen week is deze te gekke visgraat vloer van Rex gelegd! Een echte blikvanger😍Een vloer met de uitstraling van hout en het gemak van een tegel. 
Komende week wordt hier een showroom keuken geplaatst uit de nieuwste lijn van Siematic: SLX met greeplijstverlichting🤩

Ceramicas Aparici

Met deze nieuwe tegels gaan we nét een stapje verder. 
Zulke gewaagde prints, durf jij het aan? 😁
Liever tegels zonder patroon of print? Die zijn er ook genoeg. Bezoek onze showroom en kom erachter wat er het beste bij jou past.