login

Keuken & Bad Totaal Urk

Marsdiep 1
8321 MC URK Nederland, regio Flevoland
0527-688857

Bij ons kunt u terecht voor keukens, maar ook voor badkamers, vloeren van PVC, composiet, keramiek of laminaat. Daarbij kunt u ook nog een grote collectie van wand- en vloertegels bewonderen. Tevens laten wij de volledige montage voor u vakkundig verzorgen. De montage wordt namelijk door ons eigen personeel in samenwerking met ons geweldige bouwteam uitgevoerd.

Samen met u maken wij van uw droomwens de realiteit.

Openingstijden

Dinsdag : 09.30u-13.00u | 14.00u-18.00u
Woensdag : 09.30u-13.00u | 14.00u-18.00u
Donderdag : 09.30u-13.00u | 14.00u-18.00u
Vrijdag : 09.30u-13.00u | 14.00u-18.00u
Zaterdag : 09.30u-16.00u
 
De tweede woensdag in februari zijn wij gesloten i.v.m. de plaatselijke biddag.

U kunt betalen met

            

Foto galerij

Klant recensie op Facebook

"Keuken en Bad totaal hebben erg goed geholpen. Bij de keuken werd goed meegedacht. Ook hebben we onze pvc vloer en onze badkamer hier gekocht. Eerlijke mensen, toegankelijk en vakkundig".

Bart Rijnhout raadt Keuken & Bad Totaal aan!

* Afbeelding is "willekeurig" geselecteerd: vandaag even een heerlijke lichte keuken. Is het geen plaatje? Kom snel langs en laat je inspireren in de showroom.

Heeft u een groot of klein huis? of past het net niet?

Keuken & Bad Totaal weet daar de oplossing voor!

Want Keuken & Bad Totaal gaat met u op zoek naar een goede en passende badkamer voor bij u in huis. Dus op zoek naar een passende badkamer neem dan gerust even contact op of kom even langs de zaak. Daar kunt u ook onze badkamers bekijken. Wij maken van uw droom de realiteit.

Stijlvolle strakke badkamers bij Keuken & Bad Totaal.

Goedemorgen!! 

Vandaag weer een prachtig inspiratie plaatje voor jullie. Een voorbeeld van een mooie badkamer die wij mochten plaatsen en wij wensen de klanten hier heel veel plezier mee.

Kom gezellig langs!

AFSPRAAKPLANNER

#badkamerinspiratie #tegels #sanitair #badkamermeubel #komgezelliglangs

Meer dan TEGELS

Bent u op zoek naar een prachtige keuken? Wij hebben wij een prachtig assortiment van kwalitatief goede en mooie keukens.

Daarnaast hebben wij de nieuwste gadgets en goede aanbiedingen voor een mooie prijs. Met een goed werkend programma kunt u hier uw droom keuken ontwerpen.

Wilt u meer weten over nieuwe aanbiedingen of prijzen? Kom dan gerust even langs onder het genot van een lekkere kop koffie of thee.

Tevreden klant met nieuwe badkamer

Ook in dit nieuwe jaar staan we weer voor jullie klaar. We willen jullie bedanken voor al jullie aankopen. We hebben nog foto’s ontvangen van een tevreden klant die we met jullie delen. We wensen de klant veel plezier met de nieuwe badkamer #tevredenklant #nieuwebadkamer Tegels op Urk!

Elegantie in de keuken

MattBlackLine is een nieuwe serie AEG keukenapparatuur. De matte glasafwerking geeft een fantastische uitstraling aan de hele keuken. Het unieke ontwerp, samen met de materialen die specifiek zijn voor de betere architectuurprojecten, zorgen voor een unieke design. Daaraan toegevoegd, uitstekende prestaties, hoogstaande materialen en een technologie die heel intuïtief is in het gebruik: de MattBlackLine van AEG.

TEGELS URK: Een van die voordelen is dat de keramische vloer vloer slijtvast zijn. dus waar andere vloeren of terrassen slijtage of vlekken vertonen na verloop van tijd, ligt de keramische vloer na een jaar er nog steeds als nieuw bij. Wist u dat Keuken & Bad Totaal Urk een hele grote collectie tegels heeft.

Neem contact met ons op voor meer informatie en bezoek alvast de website.

Een frisse witte keuken

Heerlijk ruim opgezet met goede apperatuur. Echt voor een hobbykok of bakker. Je kan hier makkelijk al je spullen kwijt. Kom eens in de winkel en laat je inspireren. #lichtekeuken #modernekeuken #veelbergruimte #lekkerbakkenenkoken

Botanische keuken

Een botanische keuken. Nou hoor ik jullie denken wat is een botanische keuken in deze keuken worden natuurlijke elementen zoals hout en natuursteen gebruikt. En om het plaatje af te maken gebruik je kamerplanten en kruidenpotjes en van die leuke bamboe placemats. Wie wil dit nou niet😍😍 #botanischekeuken #maakeenafspraak  

Mooie badkamer opgeleverd

Vandaag mogen wij het resultaat laten zien van een tevreden klant. Is het geen plaatje. Ook op zoek naar een badkamer. Ook hierin hebben wij veel keuze kom langs en laat je inspireren😍 #tevredenklant #maakeenafspraak #badkamer

Een tevreden klant :)

Vandaag delen wij weer een badkamer van een tevreden klant.  Wat is het mooi geworden. Geplaatst door onze eigen monteur. Wij hopen dat de klant veel plezier heeft met de nieuwe badkamer. #badkamer #tevredenklant #maakeenafspraak

Prachtige badkamer opgeleverd

Een tijdje terug mocht onze monteur Johan deze prachtige badkamers plaatsen. Geweldig he. Op zoek naar een badkamer? Bel ons voor de mogelijkheden hoe we jullie nu kunnen helpen. Ons telefoonnummer is 0527-688857. 📱📞☎️💻🖥