login

Flevisteen

Nikkelstraat 3
8211 AJ LELYSTAD Nederland, regio Flevoland
0320-744000

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer of badkamer, of wilt u tegels voor uw terras?

Kom dan eens naar Flevisteen in Lelystad.

Flevisteen heeft met haar riante showroom een groot assortiment aan keramisch parket, vloertegels, natuursteen, wandtegels, etc…

Wij zijn sterk in het totaalpakket en kunnen u volledig ontzorgen.

Flevisteen staat bekend om haar veelzijdigheid en onderscheidt zich hier enorm mee.

90% van onze klanten kopen niet alleen tegels of natuursteen bij ons maar laten het ook plaatsen.
Door het plaatsen in eigen beheer te hebben kunnen wij een stuk vakmanschap leveren met zeer kleine voegen en veelal in bijpassende kleur.

Door de reeds 10 jaar ervaring hebben wij een team van specialisten om ons heen verzameld die aan onze kwaliteitseisen en normen kunnen voldoen. Hierdoor is het mogelijk dat wij veel meer werkzaamheden kunnen uitvoeren zoals; sloop van oude vloeren, vloerverwarming, dekvloeren, egaliseren, stukadoren en uiteraard de tegels of het natuursteen plaatsen

Door tevens een hele goede relatie met Bouwbureau Mulder te hebben opgebouwd kunnen wij in samenwerking met hem zelfs verbouwingen realiseren. Hiermee hebben we nu meerdere projecten tot een succesvol einde gebracht.

U merkt dus al dat wij veel kunnen betekenen voor u en u heel wat zorg bij ons kunt achterlaten.

Wij zullen u te allen tijde volledig voorlichten in onze showroom zodat u straks een weloverwogen keus kunt maken. Ook een bezoek aan uw woning in een later stadium behoort tot onze werkzaamheden.

Flevisteen werkt door heel Nederland en zelfs er buiten!!!!

Openingstijden

Dinsdag : 10.00u-17.30u
Woensdag : 10.00u-17.30u
Donderdag : 10.00u-17.30u
Vrijdag : 10.00u-17.30u
Zaterdag : 10.00u-16.00u

Showroom

U kunt betalen met

         

Video of Reel

Foto galerij

De diversiteit van keramische vloertegels ✨

Keramische vloertegels zijn er in vele verschillende afmetingen, kleuren en stijlen te leveren en er is voor iedere sfeer dus wel een geschikte vloertegel te vinden. Of het nu gaat om een landelijke uitstraling of juist heel modern, met vloertegels kan het allemaal. Zelfs de imitaties van hout “Keramisch parket” en natuursteen “Keramisch natuursteen” zijn ongekend echt te noemen.

Wat de keramisch parket gemeen heeft is dat ze zeer gebruiksvriendelijk en onderhoudsvriendelijk zijn en zich dus makkelijk laten schoonmaken. Krassen en vlekken behoren tot het verleden. Alle vloertegels zijn uitermate geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming, zowel bijverwarming als hoofdverwarming. Vloerverwarming is zeker aan te raden en wordt als zeer comfortabel ervaren.

Het betreft misschien een behoorlijke investering een keramische vloertegel aan te schaffen en deze professioneel door ons te laten aanbrengen, maar dan heeft u wel een vloer voor het leven.

Keramisch parket ⚡

- 𝗞𝗲𝗿𝗮𝗺𝗶𝘀𝗰𝗵 𝗽𝗮𝗿𝗸𝗲𝘁 - heeft een unieke uitstraling, en creëert daarbij comfort en stijl in uw woning. 🏠
Bij Flevisteen kunt u terecht voor de laatste trends op het gebied van Keramisch parket. 
→ Bezoek onze showroom op de Nikkelstraat in Lelystad
𝗙𝗹𝗲𝘃𝗶𝘀𝘁𝗲𝗲𝗻 - 𝗞𝘄𝗮𝗹𝗶𝘁𝗲𝗶𝘁 𝗶𝘀 𝗲𝗲𝗻 𝗸𝗲𝘂𝘇𝗲

Keramisch parket van Flevisteen ✨

Weer een mooie vloer opgeleverd mét een compliment via sociale media!

Een populaire vloerbedekking is echter een keramisch parket, dat ook wel visgraat parket wordt genoemd. Keramisch-parket heeft een unieke uitstraling, en creëert daarbij heel wat comfort en stijl in de woning. Wat is keramisch parket, en welke voordelen biedt een parket visgraat? Belangrijke vragen die een duidelijk antwoord behoeven!

Antwoorden vind je op onze website over keramisch parket  Keramischparket.nl

Wie zijn wij en waar staan wij voor ♡

Hallo en kijk eens op mijn website Keramisch Parket.
Mijn naam is Okke de Boer eigenaar van Flevisteen in Lelystad
In het jaar 2004 ben ik gestart met mijn bedrijf en vanaf 2006 is het keramisch parket, ook wel houtlook genoemd, in het assortiment gekomen.
Vanaf die tijd hebben wij continue zo veel mogelijk keramisch parket laten zien en dus ook de verkoop en plaatsing ervan
U zult begrijpen dat wij een zeer uitgebreide ervaring met deze materialen hebben en een fantastische vloer voor het leven bij u kunnen realiseren.
Onze grote showroom is voorzien van zeker een paar 100 vloeren en loont zeker de moeite deze eens te bezoeken.
U ziet kleine houtlook, grote maar ook in bijvoorbeeld visgraat patroon.
Naast ons grote assortiment in keramisch parket hebben wij ook keramische vloeren die op bijvoorbeeld natuursteen of beton lijken.
Al onze vloeren komen uitsluitend uit Italië en Spanje en zijn van de beste kwaliteit. Mijn ambitie is altijd geweest zoveel mogelijk mensen te ontzorgen in de aanschaf van een nieuwe vloer.
Dus ook het slopen van oude vloeren, vloerverwarming, dekvloer en vloerverwarming behoren tot de mogelijkheden.
Mocht u van plan zijn een lang te komen is het beste even een persoonlijke afspraak met mij te maken via de mail info@keramischparket.nl of info@flevisteen.nl
Ook kunt u bellen met 0320-744000
Tot ziens bij Flevisteen !!

Ervaringen

Wij zijn sterk in het totaalpakket en kunnen u volledig ontzorgen. Flevisteen staat bekend om haar veelzijdigheid en onderscheidt zich hier mee. 90% van onze klanten kopen niet alleen vloertegels of natuursteen bij ons maar laten het ook plaatsen.

Hieronder leest u een ervaring van onze klant:

Beste Okke,

Via internet uw site gevonden en op een vrije zaterdag, met de familie, uw showroom een bezoek gebracht.

Vriendelijk te woord gestaan en de tijd nemend om een mooie tegel uit te zoeken, die voldeed aan onze wensen..

Een prachtige vloer in nog geen week tijd gelegd, met een schitterend resultaat!!!!

Heren bedankt voor jullie tijd en inzet, de vloer is echt een plaatje!

Familie Bommer uit Almere

Lees meer ervaringen van onze klanten

Wat een prachtig eindresultaat ✨

→ 𝗩𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲𝘇𝗲 𝗸𝗹𝗮𝗻𝘁 𝗵𝗲𝗯𝗯𝗲𝗻 𝘄𝗶𝗷 𝗲𝗲𝗻 𝗸𝗲𝘂𝗸𝗲𝗻𝘃𝗹𝗼𝗲𝗿 𝗴𝗲𝗽𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀𝘁 𝗺𝗲𝘁 𝗸𝗲𝗿𝗮𝗺𝗶𝘀𝗰𝗵𝗲 𝘁𝗲𝗴𝗲𝗹𝘀 𝘃𝗮𝗻 𝟵𝟬 𝘅 𝟵𝟬 𝗖𝗠.
Voor elke stijl is er een keramische vloer te vinden, wist u dat een XL vloertegel de ruimte groter laat lijken? → Wilt u meer weten? ☎ 0320 - 744 000 ✉ info@flevisteen.nl
Flevisteen Nikkelstraat 3 Lelystad.- 𝗞𝘄𝗮𝗹𝗶𝘁𝗲𝗶𝘁 𝗶𝘀 𝗲𝗲𝗻 𝗸𝗲𝘂𝘇𝗲! #flevisteen #vloeren #vloerenspecialist #keramischparket #keramischetegels #lelystad

TERRA CREA

Door de millennia heen is klei het gekozen medium geweest voor verbazingwekkende handgemaakte creaties. Een studie van aardetinten gaat hand in hand met het deskundige gebruik van oppervlakken en structuren. 5 Tinten aardewerk, de tegels, die variëren van limoenwit en vulkanisch puimsteenzwart tot leemgrijs, de warme kleur van touw en baksteen. 

Het brede scala aan structuren en oppervlakken kan worden gebruikt om prachtige ruimtes te creëren, bekijk de video maar.

Meer informatie over het tegelmerk Kronos Ceramiche via onze website!

Welkom bij Flevisteen!

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer of badkamer, of wilt u vloertegels voor uw terras? Kom dan eens naar Flevisteen in Lelystad. Flevisteen heeft met haar riante showroom een groot assortiment aan keramisch parket, keramische vloertegels, natuursteen, wandtegels en nog veel meer 😃👍

Merk in de aandacht: Iris Ceramica

Iris Ceramica | Be In 💚🤍🖤 Mix & Match

Iris Ceramica is een Italiaans tegelmerk, opgericht in 1961. Dit tegelmerk staat voor kwaliteit en innovatie. Iris tegels zijn zeer stijlvol en gemakkelijk te onderhouden, ideale tegels voor in uw woonkamer. In de Iris Ceramica collectie hebben we niet alleen vloertegels voor in de woonkamer maar ook terrastegels, badkamertegels, keukentegels en zelfs wandtegels. 

Kwaliteit is een keuze!

Kronos is een topmerk binnen de keramische wereld en is uiteraard verkrijgbaar bij Flevisteen
→ Komt u gerust eens langs in Lelystad om deze fantastische keramisch producten te zien en voelen.
𝗙𝗹𝗲𝘃𝗶𝘀𝘁𝗲𝗲𝗻 𝗡𝗶𝗸𝗸𝗲𝗹𝘀𝘁𝗿𝗮𝗮𝘁 𝟯 𝗟𝗲𝗹𝘆𝘀𝘁𝗮𝗱

Merk in de aandacht

Ceramiche Refin

Keramiek is een fijn materiaal om tegels van te maken voor vloeren en wanddecoratie. Vooral omdat tegels de mogelijkheid bieden om vloerverwarming aan te brengen in een woning of winkelpand. Bovendien is het slijtvast en heeft het minder onderhoud nodig, dan bijvoorbeeld een houten vloer, laminaat en linoleum. Geef uw woning of winkel een nog mooiere uitstraling, met refin tegels, uiteraard van het mooiste keramiek.

Grootste collectie vloertegels in houtlook

Of u nu kiest voor klassiek donker teak, chique palissander, stoer sloophout of een moderne whitewash. De mogelijkheden in kleuren en houtpatronen zijn bij houtlook tegels eindeloos. Flevisteen biedt u het grootste aanbod in houtlook keramische tegels van Italiaanse en Spaanse makelij volgens de laatste woontrends. Zo vindt u altijd de tegel die past bij uw budget en woonstijl.

Onze klant uit Bussum is heel blij met z'n keramische parketvloer.  

Vakwerk 'in the making'

Vakwerk 'in the making'
Flevisteen voorziet hier de vloerverwarming dekvloer van grootformaat tegels in Urk. 
Flevisteen met haar 600m² showroom in Lelystad heeft vele merken en soorten keramische vloertegels in het assortiment.
🎄🎅 Wij hebben aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen.Check onze website voor de tijden! 
→ Wilt u de vloeren ook in het echt zien, kom dan langs in onze showroom aan de Nikkelstraat 3 in Lelystad. 
- Kwaliteit is een keuze

Weer een tevreden klant, dit keer uit Amstelveen

"Flevisteen heeft bij ons een prachtige keramisch parketvloer neergelegd. We werden in de grote showroom goed geadviseerd door Okke de Boer

Wat een keuze! Wij zijn vooral enthousiast over de nerf die in de tegels te zien is. Dat maakt dat de vloer er als echt uitziet. De uitstraling van een houten vloer en het gemak van keramiek!  De vloerverwarming voelt goed aan. Omdat wij onze hele benedenverdieping wilden door leggen en er sprake was van hoogteverschil heeft Flevisteen samen met onze aannemer wat uitdagingen moeten overwinnen, maar ook dat is allemaal gelukt. Wij zijn erg blij met de vloer en met Flevisteen!"

→ Wilt u de vloeren ook in het echt zien, kom dan langs in onze showroom aan de Nikkelstraat 3 in Lelystad.
- Kwaliteit is een keuze