login

Flevisteen

Nikkelstraat 3
8211 AJ LELYSTAD Nederland, regio Flevoland
0320-744000

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer of badkamer, of wilt u tegels voor uw terras?

Kom dan eens naar Flevisteen in Lelystad.

Flevisteen heeft met haar riante showroom een groot assortiment aan keramisch parket, vloertegels, natuursteen, wandtegels, etc…

Wij zijn sterk in het totaalpakket en kunnen u volledig ontzorgen.

Flevisteen staat bekend om haar veelzijdigheid en onderscheidt zich hier enorm mee.

90% van onze klanten kopen niet alleen tegels of natuursteen bij ons maar laten het ook plaatsen.
Door het plaatsen in eigen beheer te hebben kunnen wij een stuk vakmanschap leveren met zeer kleine voegen en veelal in bijpassende kleur.

Door de reeds 10 jaar ervaring hebben wij een team van specialisten om ons heen verzameld die aan onze kwaliteitseisen en normen kunnen voldoen. Hierdoor is het mogelijk dat wij veel meer werkzaamheden kunnen uitvoeren zoals; sloop van oude vloeren, vloerverwarming, dekvloeren, egaliseren, stukadoren en uiteraard de tegels of het natuursteen plaatsen

Door tevens een hele goede relatie met Bouwbureau Mulder te hebben opgebouwd kunnen wij in samenwerking met hem zelfs verbouwingen realiseren. Hiermee hebben we nu meerdere projecten tot een succesvol einde gebracht.

U merkt dus al dat wij veel kunnen betekenen voor u en u heel wat zorg bij ons kunt achterlaten.

Wij zullen u te allen tijde volledig voorlichten in onze showroom zodat u straks een weloverwogen keus kunt maken. Ook een bezoek aan uw woning in een later stadium behoort tot onze werkzaamheden.

Flevisteen werkt door heel Nederland en zelfs er buiten!!!!

Openingstijden

Dinsdag: 10.00u-17.30u
Woensdag: 10.00u-17.30u
Donderdag: 10.00u-17.30u
Vrijdag: 10.00u-17.30u
Zaterdag: 10.00u-16.00u

Showroom

U kunt betalen met

         

Foto gallerij

Welkom bij Flevisteen!

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer of badkamer, of wilt u vloertegels voor uw terras? Kom dan eens naar Flevisteen in Lelystad. Flevisteen heeft met haar riante showroom een groot assortiment aan keramisch parket, keramische vloertegels, natuursteen, wandtegels en nog veel meer 😃👍

Merk in de aandacht: Iris Ceramica

Iris Ceramica | Be In 💚🤍🖤 Mix & Match

Iris Ceramica is een Italiaans tegelmerk, opgericht in 1961. Dit tegelmerk staat voor kwaliteit en innovatie. Iris tegels zijn zeer stijlvol en gemakkelijk te onderhouden, ideale tegels voor in uw woonkamer. In de Iris Ceramica collectie hebben we niet alleen vloertegels voor in de woonkamer maar ook terrastegels, badkamertegels, keukentegels en zelfs wandtegels. 

Kwaliteit is een keuze!

Kronos is een topmerk binnen de keramische wereld en is uiteraard verkrijgbaar bij Flevisteen
→ Komt u gerust eens langs in Lelystad om deze fantastische keramisch producten te zien en voelen.
𝗙𝗹𝗲𝘃𝗶𝘀𝘁𝗲𝗲𝗻 𝗡𝗶𝗸𝗸𝗲𝗹𝘀𝘁𝗿𝗮𝗮𝘁 𝟯 𝗟𝗲𝗹𝘆𝘀𝘁𝗮𝗱

Merk in de aandacht

Ceramiche Refin

Keramiek is een fijn materiaal om tegels van te maken voor vloeren en wanddecoratie. Vooral omdat tegels de mogelijkheid bieden om vloerverwarming aan te brengen in een woning of winkelpand. Bovendien is het slijtvast en heeft het minder onderhoud nodig, dan bijvoorbeeld een houten vloer, laminaat en linoleum. Geef uw woning of winkel een nog mooiere uitstraling, met refin tegels, uiteraard van het mooiste keramiek.

Grootste collectie vloertegels in houtlook

Of u nu kiest voor klassiek donker teak, chique palissander, stoer sloophout of een moderne whitewash. De mogelijkheden in kleuren en houtpatronen zijn bij houtlook tegels eindeloos. Flevisteen biedt u het grootste aanbod in houtlook keramische tegels van Italiaanse en Spaanse makelij volgens de laatste woontrends. Zo vindt u altijd de tegel die past bij uw budget en woonstijl.

Onze klant uit Bussum is heel blij met z'n keramische parketvloer.  

Vakwerk 'in the making'

Vakwerk 'in the making'
Flevisteen voorziet hier de vloerverwarming dekvloer van grootformaat tegels in Urk. 
Flevisteen met haar 600m² showroom in Lelystad heeft vele merken en soorten keramische vloertegels in het assortiment.
🎄🎅 Wij hebben aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen.Check onze website voor de tijden! 
→ Wilt u de vloeren ook in het echt zien, kom dan langs in onze showroom aan de Nikkelstraat 3 in Lelystad. 
- Kwaliteit is een keuze

Weer een tevreden klant, dit keer uit Amstelveen

"Flevisteen heeft bij ons een prachtige keramisch parketvloer neergelegd. We werden in de grote showroom goed geadviseerd door Okke de Boer

Wat een keuze! Wij zijn vooral enthousiast over de nerf die in de tegels te zien is. Dat maakt dat de vloer er als echt uitziet. De uitstraling van een houten vloer en het gemak van keramiek!  De vloerverwarming voelt goed aan. Omdat wij onze hele benedenverdieping wilden door leggen en er sprake was van hoogteverschil heeft Flevisteen samen met onze aannemer wat uitdagingen moeten overwinnen, maar ook dat is allemaal gelukt. Wij zijn erg blij met de vloer en met Flevisteen!"

→ Wilt u de vloeren ook in het echt zien, kom dan langs in onze showroom aan de Nikkelstraat 3 in Lelystad.
- Kwaliteit is een keuze